reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Słuchajcie dziewczyny jak nasza reprezentacja dalej będzie tak pięknie grała to wszystkie urodzone dzieci będą Kuba miały na imię:-D
Ja dalej zdycham,do wymiotów doszedl mi ból głowy.No lepiej być nie może:eek:

Polska pięknie gra to fakt ;). Też podobnie jak Wy mam te bóle w podbrzuszu czasami się martwię czy coś czasem jest nie tak ale lekarz powiedział ze wszystko prawidłowo, ale z córką żadnych boli nie miałam. Hmm może to i trochę przez to ze pracuje a wtedy nie pracowałam.

Synek w końcu cały dzień bez drzemki wytrzymał ale teraz na szczęście już śpi. Mogę w końcu trochę odpocząć :) mnie dzisiaj cały dzień mdliło ale w tej ciąży na szczęście ani razu nie wymiotowałam (mam nadzieję że nie wywołam wilka z lasu :p). Ale mimo braku wymiotów waga leci w dół, już prawie 5 kg na minusie ale mam kilka kg w zapasie więc się tym nie martwię.
Ale dużo z Was miało cc. Ja to najbardziej boję się, że będę się męczyła kilka godzim sn a i tak będzie trzeba zrobić cc :/ to chyba najgorsza opcja jak dla mnie. Mój pierwszy poród trwał 7 i pół godziny więc mam cichą nadzieję że z drugim pójdzie mi tak samo :)

A ja się martwię bo Wy wszystkie macie bóle i uczucie rozciągania w podbrzuszu a ja kompletnie nic :/ a w ciąży z synkiem miałam i już zaczymam panikować że coś jest nie tak :/

Truskaweczka2017 ja z córką tez żadnych boli nie miałam i było wszystko ok wiec nie martw się :) tez się boje cesarski :/ córkę urodziłam naturalnie o 19 byłam w szpitalu a o 00:50 dzidzia była już na świecie ;). Heh o 19 lekarz i położna mówili że i tak pewnie tego dnia nie urodze i nawet chcieli mnie do domu wysłać ;).

Agusia to ja miałam podobnie. Pojechaliśmy do szpitala ze skurczami co 4 min. Położyli mnie na porodówkę, zbadali i podpięli ktg. Powiedzieli, że dzisiaj na pewno nie urodzę bo nie mam rozwarcia i żadne skurcze się nie zapisują. Położne sugerowały mi nawet, że to ma pewno skurcze przepowiadające są :p a najlepsze że poleżałam trochę podpięta pod ktg, skurcze mi przeszły, była zmiana położnych, bada mnie druga a tam już rozwarcie ma 5 cm.

reklama
Aniay najlepiej żebyś poszła do sklepu i zobaczyła na żywo albo chociaż na jakims filmiku do jakich rozmiarów się składa ten wózek. Dość konkretny się wydaje rozmiarowo. Ja mam kółka piankowe w wózku po synku i jak dla mnie są ok ale dużo mam woli pompowane bo niby lepsza amortyzacja,w każdym razie o tym zawsze są dyskusje wiec warto na żywo zobaczyć jakie koła Ci odpowiadają.

Do góry