reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Bosz jakis koszmar spałam 4 h, obudziłam sie po 4 ( jest koło 6) wypiłam mleko zwymiotowałam, tera bułkę i mam nadzieje, ze usnę
Myślałam, ze mleko bedzie dobre na sen

W pracy mam stresa, wczoraj myślałam, ze bede cały czas ryczeć (hormony dają znac o sobie): padam z sił

Jeszcze z Małżem sie pokłóciliśmy i tak o fukam na niego ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jejku temat porodów się zaczął i jakoś zaczyna do mnie docierać ze będzie trzeba przeżyć to jeszcze raz.
Kolorowa Twój poród to koszmar,ale myśle że tym razem będzie lepiej bo z uwagi na historię pierwszego lekarze podejda do sprawy wyjątkowo ostrożnie.A pierwszy raz rodziłas w Polsce w w UK?
W krakowie po mega upale przyszła ulewa i burza i w końcu jest czym oddychać.
Burza przyszła i poszła. Mogła trochę dłużej w tym Krakowie zostać :)

Dziewczyny,martwię się ogromnie :((( ogółem dobrze znoszę tą ciążę, ale teraz teraz to już w ogóle, nawet piersi które trochę się powiększyy są flakami,,mogę tarmosić ile wlezie i nic a nic nie bolli, wcześniej bolały, wiem że to już prawie 2 tryestr, ale w 1. ciąży piersi mialam już do końca wiekszę, nawet zamiast zmaleć powiększay się z brzuchem, a teraz nie wiem :(((( nawet taka niebieska 'żyłka' zniknęła :((( martwię się strasznie ...

Dziewczyny,martwię się ogromnie :((( ogółem dobrze znoszę tą ciążę, ale teraz teraz to już w ogóle, nawet piersi które trochę się powiększyy są flakami,,mogę tarmosić ile wlezie i nic a nic nie bolli, wcześniej bolały, wiem że to już prawie 2 tryestr, ale w 1. ciąży piersi mialam już do końca wiekszę, nawet zamiast zmaleć powiększay się z brzuchem, a teraz nie wiem :(((( nawet taka niebieska 'żyłka' zniknęła :((( martwię się strasznie ...

U mnie tez juz prawie żaden ból
To jest nasA kolejna ciąza wiec i ciało moze inaczej sie zachowywać
Kiedy miałaś ostatnia wizytę????

Bosz jakis koszmar spałam 4 h, obudziłam sie po 4 ( jest koło 6) wypiłam mleko zwymiotowałam, tera bułkę i mam nadzieje, ze usnę
Myślałam, ze mleko bedzie dobre na sen

W pracy mam stresa, wczoraj myślałam, ze bede cały czas ryczeć (hormony dają znac o sobie): padam z sił

Jeszcze z Małżem sie pokłóciliśmy i tak o fukam na niego ;(

Ja w ogóle nie mogę mleka możesz twz mieć nietolerancje laktozy i dlatego zwymiotowałaś.współczuje wiem jaki to ból wymiotować:(

reklama
Nie martw sie ja tez ostatnio tak sie nakrecilam:)ze piersi nie bolą i że brzuch mi zmalal i zobacz wszystko jest u mnie ok.poprostu to obrzmienie w pewnym czasie troche odpuszcza i wtedy wydaje ci sie ze są flaki:)nie musi to byc zaraz zly znak.

Do góry