reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Bosz jakis koszmar spałam 4 h, obudziłam sie po 4 ( jest koło 6) wypiłam mleko zwymiotowałam, tera bułkę i mam nadzieje, ze usnę
Myślałam, ze mleko bedzie dobre na sen

W pracy mam stresa, wczoraj myślałam, ze bede cały czas ryczeć (hormony dają znac o sobie): padam z sił

Jeszcze z Małżem sie pokłóciliśmy i tak o fukam na niego ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jejku temat porodów się zaczął i jakoś zaczyna do mnie docierać ze będzie trzeba przeżyć to jeszcze raz.
Kolorowa Twój poród to koszmar,ale myśle że tym razem będzie lepiej bo z uwagi na historię pierwszego lekarze podejda do sprawy wyjątkowo ostrożnie.A pierwszy raz rodziłas w Polsce w w UK?
W krakowie po mega upale przyszła ulewa i burza i w końcu jest czym oddychać.
Burza przyszła i poszła. Mogła trochę dłużej w tym Krakowie zostać :)

Dziewczyny,martwię się ogromnie :((( ogółem dobrze znoszę tą ciążę, ale teraz teraz to już w ogóle, nawet piersi które trochę się powiększyy są flakami,,mogę tarmosić ile wlezie i nic a nic nie bolli, wcześniej bolały, wiem że to już prawie 2 tryestr, ale w 1. ciąży piersi mialam już do końca wiekszę, nawet zamiast zmaleć powiększay się z brzuchem, a teraz nie wiem :(((( nawet taka niebieska 'żyłka' zniknęła :((( martwię się strasznie ...

Dziewczyny,martwię się ogromnie :((( ogółem dobrze znoszę tą ciążę, ale teraz teraz to już w ogóle, nawet piersi które trochę się powiększyy są flakami,,mogę tarmosić ile wlezie i nic a nic nie bolli, wcześniej bolały, wiem że to już prawie 2 tryestr, ale w 1. ciąży piersi mialam już do końca wiekszę, nawet zamiast zmaleć powiększay się z brzuchem, a teraz nie wiem :(((( nawet taka niebieska 'żyłka' zniknęła :((( martwię się strasznie ...

U mnie tez juz prawie żaden ból
To jest nasA kolejna ciąza wiec i ciało moze inaczej sie zachowywać
Kiedy miałaś ostatnia wizytę????

Bosz jakis koszmar spałam 4 h, obudziłam sie po 4 ( jest koło 6) wypiłam mleko zwymiotowałam, tera bułkę i mam nadzieje, ze usnę
Myślałam, ze mleko bedzie dobre na sen

W pracy mam stresa, wczoraj myślałam, ze bede cały czas ryczeć (hormony dają znac o sobie): padam z sił

Jeszcze z Małżem sie pokłóciliśmy i tak o fukam na niego ;(

Ja w ogóle nie mogę mleka możesz twz mieć nietolerancje laktozy i dlatego zwymiotowałaś.współczuje wiem jaki to ból wymiotować:(

reklama
Nie martw sie ja tez ostatnio tak sie nakrecilam:)ze piersi nie bolą i że brzuch mi zmalal i zobacz wszystko jest u mnie ok.poprostu to obrzmienie w pewnym czasie troche odpuszcza i wtedy wydaje ci sie ze są flaki:)nie musi to byc zaraz zly znak.

Do góry