reklama
Bridget Jones
Fanka BB :)
Słuchajcie dziewczyny jak nasza reprezentacja dalej będzie tak pięknie grała to wszystkie urodzone dzieci będą Kuba miały na imię
Ja dalej zdycham,do wymiotów doszedl mi ból głowy.No lepiej być nie może
Ja dalej zdycham,do wymiotów doszedl mi ból głowy.No lepiej być nie może
Polska pięknie gra to fakt . Też podobnie jak Wy mam te bóle w podbrzuszu czasami się martwię czy coś czasem jest nie tak ale lekarz powiedział ze wszystko prawidłowo, ale z córką żadnych boli nie miałam. Hmm może to i trochę przez to ze pracuje a wtedy nie pracowałam.
Truskaweczka2017
Moderatorka
Synek w końcu cały dzień bez drzemki wytrzymał ale teraz na szczęście już śpi. Mogę w końcu trochę odpocząć mnie dzisiaj cały dzień mdliło ale w tej ciąży na szczęście ani razu nie wymiotowałam (mam nadzieję że nie wywołam wilka z lasu ). Ale mimo braku wymiotów waga leci w dół, już prawie 5 kg na minusie ale mam kilka kg w zapasie więc się tym nie martwię.
Ale dużo z Was miało cc. Ja to najbardziej boję się, że będę się męczyła kilka godzim sn a i tak będzie trzeba zrobić cc :/ to chyba najgorsza opcja jak dla mnie. Mój pierwszy poród trwał 7 i pół godziny więc mam cichą nadzieję że z drugim pójdzie mi tak samo
Ale dużo z Was miało cc. Ja to najbardziej boję się, że będę się męczyła kilka godzim sn a i tak będzie trzeba zrobić cc :/ to chyba najgorsza opcja jak dla mnie. Mój pierwszy poród trwał 7 i pół godziny więc mam cichą nadzieję że z drugim pójdzie mi tak samo
Truskaweczka2017
Moderatorka
A ja się martwię bo Wy wszystkie macie bóle i uczucie rozciągania w podbrzuszu a ja kompletnie nic :/ a w ciąży z synkiem miałam i już zaczymam panikować że coś jest nie tak :/
Truskaweczka2017 ja z córką tez żadnych boli nie miałam i było wszystko ok wiec nie martw się tez się boje cesarski :/ córkę urodziłam naturalnie o 19 byłam w szpitalu a o 00:50 dzidzia była już na świecie . Heh o 19 lekarz i położna mówili że i tak pewnie tego dnia nie urodze i nawet chcieli mnie do domu wysłać .
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Dziewczyny wiem że wcześnie... ale dzisiaj się napatoczył temat wózka.
Mamy mały samochodzik Fiat 500 i myślimy o Link do: Buzz Xtra | Najnowszy model
takim cudzie Któraś z was się zastanawiała nad tym?
Mamy mały samochodzik Fiat 500 i myślimy o Link do: Buzz Xtra | Najnowszy model
takim cudzie Któraś z was się zastanawiała nad tym?
Truskaweczka2017
Moderatorka
Agusia to ja miałam podobnie. Pojechaliśmy do szpitala ze skurczami co 4 min. Położyli mnie na porodówkę, zbadali i podpięli ktg. Powiedzieli, że dzisiaj na pewno nie urodzę bo nie mam rozwarcia i żadne skurcze się nie zapisują. Położne sugerowały mi nawet, że to ma pewno skurcze przepowiadające są a najlepsze że poleżałam trochę podpięta pod ktg, skurcze mi przeszły, była zmiana położnych, bada mnie druga a tam już rozwarcie ma 5 cm.
reklama
Bridget Jones
Fanka BB :)
Aniay najlepiej żebyś poszła do sklepu i zobaczyła na żywo albo chociaż na jakims filmiku do jakich rozmiarów się składa ten wózek. Dość konkretny się wydaje rozmiarowo. Ja mam kółka piankowe w wózku po synku i jak dla mnie są ok ale dużo mam woli pompowane bo niby lepsza amortyzacja,w każdym razie o tym zawsze są dyskusje wiec warto na żywo zobaczyć jakie koła Ci odpowiadają.