Obdzwoniłam chyba jyz dzus wszystkich i nie ma nigdzie miejsc.kurde wkurzam sue bo człowiek wydaje tyle kasy na prywatnego a jak cos sie dzieje to jest zdany sam na siebie chole... służba zdrowiamasz racje ze szpital to skupisko bakterii i po nim wychodzi sie czasem w gorszym stanie niż sue przyszlo.kurde jutro to jyz w ogóle nie znajdę nigdzie lekarzaJa bym sobie dała spokój E szpitalem tylko sie nastresujesz a jeszcze szpital to jedno wielkie skupisko bakteri. Poszłabym do normalnego lekarza jak nie ma twojego to do jakiegokolwiek a jak jest twój do oczywiscie do twojego. w szpitalu to albo cię odprawią z Kwitkiem albo położą i i tak nic sie nie dowiesz. Idź do normalnego ginekologa jakiegos w przychodni i niech cię zbada jak nie ustąpi.
reklama
---truskaweczka---
Zaciekawiona BB
I nie byłaś nigdzie u lekarza?
Nie poszłam. Stwierdziłam że jeśli by się coś działo to pójdę, ale gdy objawy ustepowaly to i ja się uspokoilam.
Nasz organizm teraz bardzo szybko się zmienia. To co kiedyś było normalne i nie zwracalysmy na to uwagi (ból brzucha, plamienie czy inne dolegliwości) teraz przeżywamy stokroć bardziej, bo jasne boimy się żeby wszystko było z malzenstwem ok.
Ale nie dajmy się zwariować bo do porodu wylysiejemy, osiwiejemy albo zwariujwmy ze stresu.
weronika87
Fanka BB :)
A jakies prywatne przychodnie nie wiem skąd jesteś ale certus medicover itp.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od wczoraj brak neta już w tym miesiącu 10 razy byli i naprawiają chyba zrezygnuje z ich usług koszmar.
Co do tych kłutni to szkoda pisać po prostu są ludzie i ludziska jedni żyją po to aby mieszać w życiu innych i tego nie zmienimy.
Co do grupy zamknientej to czarna magia do mnie ale i tak was wszystkie uwielbiam czy tam sie znajde czy nie,z wami ten czas oczekiwania wydaje sie łatwiejszy.
Ja dziś na zakończeniu roku byłam pobeczałam sie bo dostałam list gratulacyny od dyrekcji za wzorowe wychowanie córki i trud włożony .Córa dostała 200zł nagrody za 2 najwiekszą srednią w szkole.(ale to już kiedyś pisałam)
Brzusio mi lekarka powiedział że bezpieczna pozycja to od tyłu jak dla mnie sie sprawdza...ale karzda z nas jest inna.
Ale dziś daje upał jak diabli a ja o dziwo czuje sie wspaniale jak młody Bóg ha ha.
Co do tych kłutni to szkoda pisać po prostu są ludzie i ludziska jedni żyją po to aby mieszać w życiu innych i tego nie zmienimy.
Co do grupy zamknientej to czarna magia do mnie ale i tak was wszystkie uwielbiam czy tam sie znajde czy nie,z wami ten czas oczekiwania wydaje sie łatwiejszy.
Ja dziś na zakończeniu roku byłam pobeczałam sie bo dostałam list gratulacyny od dyrekcji za wzorowe wychowanie córki i trud włożony .Córa dostała 200zł nagrody za 2 najwiekszą srednią w szkole.(ale to już kiedyś pisałam)
Brzusio mi lekarka powiedział że bezpieczna pozycja to od tyłu jak dla mnie sie sprawdza...ale karzda z nas jest inna.
Ale dziś daje upał jak diabli a ja o dziwo czuje sie wspaniale jak młody Bóg ha ha.
KIKI83
Obdzwoniłam chyba jyz dzus wszystkich i nie ma nigdzie miejsc.kurde wkurzam sue bo człowiek wydaje tyle kasy na prywatnego a jak cos sie dzieje to jest zdany sam na siebie chole... służba zdrowiamasz racje ze szpital to skupisko bakterii i po nim wychodzi sie czasem w gorszym stanie niż sue przyszlo.kurde jutro to jyz w ogóle nie znajdę nigdzie lekarza
I co? Jak sytuacja na froncie?
Dziewczyny ja ostatnio zastanawiam sie o porodzie wiem że 3 też bedzie cc,I chce rodzic w prywatnej klinice znalałam w necie w Bielsko białej cena 3000 + pobyt męża w pokoju pisałam do nich kazali mi zadzwonić i sie wszystkiego dowiem .Z jednej strony dużo kasy z drugiej strony to tylko kasa mąż mój mówi że co za decyzjie podejmne jest ze mną.No nic jeszcze dużo czasu na przemyślenia
ankamaz
Gratuluję ! Ale musisz być dumna i szczęśliwa z takich dzieci zasłużone gratulacje !!Ja od wczoraj brak neta już w tym miesiącu 10 razy byli i naprawiają chyba zrezygnuje z ich usług koszmar.
kolorowaMama
Aniay ja nie przejmuje sie za bardzo żyliśmy w pl i tez żyliśmy ja moge wrócić poza tym i tak o tym od jakimiś czasu myślimy.
Marlena trzymam kciuki za wizytę.
Ja dzis spędziłam pol dnia na plazy, popływałam i lezakowalam pod parasolem [emoji16] ale nóżki spiekalam bola, oj bola [emoji23][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marlena trzymam kciuki za wizytę.
Ja dzis spędziłam pol dnia na plazy, popływałam i lezakowalam pod parasolem [emoji16] ale nóżki spiekalam bola, oj bola [emoji23][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
HappyBabyMama
Dziewczyny miałam dzis mega nerwy i bardzo stresującą sytuacje i teraz boli mnie brzuch na dole. Miałyście tak ?