reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ale musze przyznać, zeta ciąza jest całkiem inna niż pierwsza
Duzo mniej wymiotów i mdłości
Zaskoczenie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciesze sie ze wszystko dobrze, co do mdlosci to jescze moga przyjść, czego Ci nie Zycze. Ja poprzednia ciaze z mdłościami od poczatku tak samo a teraz z każdym tygodniem gorzej.

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj po wizycie. Odebrałam wyniki wsio ok. Dawno nie miałam tak dobrej hemoglobiny bo 12. Czyli najniższa norma ale norma.pozostałe wyniki toxo Różyczka itp. Ok.29 czerwca usg i mam nadzieję że wszystko będzie ok. Co do mdłości też myślałem że już przechodzą ale dziś zaatakowała mnie pasta do zębów i zwymiotowalam przy myciu zębów
Masakra.

Czyli wszystkie wizyty z 17.06 udane:) mamy zadowolone, dzieci zdrowe :) super tak trzymać. Mi tez jeden termin wychodzi na 26.01 a drugi na 30.01 :) jeszcze o luty zachacze:) ale zostaje z wami styczniówki :)

Byłam na usg
Pomijając, ze musiałam wypic litr wody godzinę przed to nie dałam rady wszystko wysiuralam
Wypiłam znów
Ledwo dojechałam, a z bólu pęcherza płakałam
Aż zrobiła pare zdjeć, a pózniej miałam dopochwowe usg
Jest maleństwo
Na zdjecie sie nie załapałam ;( sama zrobiłam komórka
Wychodzi mi dzis 8 tydzien, serduszka nie słyszałam, ale widziałam, bije około 107, i termin wskazywał na 29.01.17
Ciekawe czy wcześniej bedzie czy na luty sie załapie??
Nic jestem stycznioooowka ;))
Ufff trochę odsapnelam, ale i tak juz obawa, strach zostaje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A po co musiałaś wypić tą wodę?

Gratulacje udanych wizyt :)

Ja dzisiaj wyjeżdzam popoludniu na weeknd do rodzinki na wieś :) Kurde nawet nie wiecie jak się ciesze .. Troche stęskniłam sie za swoją rodzinną wsią :) a po drugie świeże powietrze a nie w mieście nie mogę się doczekać :)
Czuję się dzisiaj dobrze może to tez przez dobre nastawienie :)

Super, że wizyty udane ;) ja na swoją muszę czekać do 29 czerwca. Już mam stresa i różne schizy :/ najgorzej jak mam dzień bez objawów, dlatego chyba wolę jak męczą mnie nudności :p

reklama
Do góry