reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Aniay a ja zawsze sadzilam ze pecherz ma byc pusty hihi;) i zawsze przed siusialam!

Kto ma wizyte 22.06?
Ja mam na 11.40 w koncu po 3 tyg zobacze jak sie sytuacja ma!

reklama
Aniay a ja zawsze sadzilam ze pecherz ma byc pusty hihi;) i zawsze przed siusialam!

Kto ma wizyte 22.06?
Ja mam na 11.40 w koncu po 3 tyg zobacze jak sie sytuacja ma!

Przez powłoki brzuszne pełny, dopochwowo pusty. :) Tu w UK mówią że pół litra płynu wystarczy a najważniejsze żeby przyjść z pełnym pęcherzem.

Dziwna rzecz, zaczynam odczuwać już że mi się jelita poprzesuwały do góry, także lokator z mieszkankiem rosną. Niestety jak źle usiądę to czuję ucisk na żołądek. A gdzie tu jeszcze do końca :eek:
ja teraz wizyta u położnej 27.06 a usg 4.07 (a i jeszcze 20teg mam wizytkę w szpitalu bo moje ciśnienie nie daje się zbić):crazy:

Cześć Dziewczyny, nie było mnie dawno. Po 3 tygodniach walki, leżenia plackiem, długiej wizycie w szpitalu niestety nie udało się uratować mojej ciąży. Nie wiadomo co się stało i nie znamy jeszcze przyczyny (może nigdy jej nie poznamy) ciąża zatrzymała się w 6 tyg i kilka dni. Jestem w bardzo kiepskim stanie, nigdy nie sądziłam, że to aż tak bardzo boli. Jestem już po zabiegu i to chyba najgorszy koszmar jaki można wyśnić...
Poskreślajcie mnie proszę z list, może kiedyś zawitam na jakiejś nowej:hmm:
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, rośnijcie zdrowo i bezstresowo.

Tak strasznie mi przykro!:no2:

Ja wczoraj miałam wizytę! wszystko w porządku! Serduszko bije;-) maluszek około 5cm:biggrin2: słodkie nózie i rączki już można było zobaczyć:-D kolejna wizyta 14.07:) teraz jeszcze muszę zrobić małe paczuszki dla rodziców w Polsce bo jeszcze nic nie wiedzą:-D kupiłam specjalne ramki na zdjęcie usg gdzie można dodać też napis typu : Zostaniecie Dziadkami, do tego kupiłam małe skarpeteczki:-) :) w pracy jeszcze nic nie mówiłam ale jeszcze tydzień mam zamiar przechować to w sekrecie:cool2:

p19uyx8dtxm3j0hx.png

No w końcu dziewczyny mdłości wam opuszczają.Mnie tak trochę mdli i na myśl o wielu potrawach mi nie dobrze ale nie jest źle.
Muffinko mi lekarz kazał znowu zrobić grupę krwi,ja mu na to ze robiłam przy pierwszej ciąży a on ze zdarza się przypadek jeden na iles tam ze grupa może ulec zmianie.dziwne to bardzo mi się wydało ale widać wszystko jest możliwe.
A mi odposcil. Powiedzial, ze jak 5lat temu robilam to ok.
Dzisiaj bylam na tych targach, zalapalam sie na usg, jeszcze bobas maly 4.5cm , ale widzialam jak podskakuje. Serce bylo slychac tetno 175. Widzialam dwie raczki i dwie nozki. Jak w przychodni zrobia mi kiepskie to genetyczne usg to polece prywatnie do tego lekarza co mi dzisiaj robil.

reklama
Cytrynowa gratuluje wizyty;)
A to piekne prezenty czekaja dziadkow;)
U nas tez nikt niewie oprocz paru przyjaciolek, rodzina nikt...poczekam do prenatalnych.

HappyBabyMama tak mozna na NFZ ale przewaznie daja gdy jest do tego wskazanie, wiek choroba w rodzinie, lub niedaj boze coa podejrzanego na usg.
Lub mimo zadnych wskazan mily lekarz ktory da to skierowanie[emoji4]

Weronika to wchodzisz po mnie

Do góry