reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Kika właśnie ja miałam przy pierwszym dziecku problemy z karmieniem takie ze płakać mi się chciało non stop bo tak mnie bolało.teraz mam nadzieje ze nie będę mieć tak do końca ciąży i odpuści trochę, faktem jest ze przynajmniej wyglądają fajnie:-Dniestety użytku z nich nie ma bo są nietykalskie.
Kolorowa napisałaś wcześniej że rozważasz powrót do Polski,a czy cała Twoja rodzinka tez by wróciła?bo wydaje mi się ze pisałaś ze Twoja mama też mieszka w UK.

reklama
Moje mdłości wróciły a tak sie cieszyłam że zaczyna mi przechodzić no ale cóż kiedys napewno minie..
Ja od kilku dni stołuje się w McDonaldzie niestety do Maca mam z pracy 5 minutek więc to mnie korci.
Co do piersi strasznie mnie bolą ale to może przez ciasne staniki muszę poruszyć na zakup nowych.
Mój M stwierdził że ma nadzieje ze już mi cycki nie urosna bo już je mam za duże ja na swoją figurę :D ale to tylko jego zdanie mnie sie podobają

Moje mdłości wróciły a tak sie cieszyłam że zaczyna mi przechodzić no ale cóż kiedys napewno minie..
Ja od kilku dni stołuje się w McDonaldzie niestety do Maca mam z pracy 5 minutek więc to mnie korci.
Co do piersi strasznie mnie bolą ale to może przez ciasne staniki muszę poruszyć na zakup nowych.
Mój M stwierdził że ma nadzieje ze już mi cycki nie urosna bo już je mam za duże ja na swoją figurę :D ale to tylko jego zdanie mnie sie podobają
Może tak często to się nie stołuj w Macu. Wiesz jakie tam swiństwo jesz, i w dodatku genetycznie motyfiowane gówn... Raczej nie pomoże Ci to w mdłościach, ani też nie dostarczy Tobie i dziecku witamin. Poza tym od Maca się tyje :) Dajcie spokój z tym dziadostwem na obiad. Zjedż cos co jest jedzeniem. Ja wiem, że Mac dobry i czasem można, ale kilka dni z rzędu to chyba za wiele :)

Może tak często to się nie stołuj w Macu. Wiesz jakie tam swiństwo jesz, i w dodatku genetycznie motyfiowane gówn... Raczej nie pomoże Ci to w mdłościach, ani też nie dostarczy Tobie i dziecku witamin. Poza tym od Maca się tyje :) Dajcie spokój z tym dziadostwem na obiad. Zjedż cos co jest jedzeniem. Ja wiem, że Mac dobry i czasem można, ale kilka dni z rzędu to chyba za wiele :)

Tylko że tylko na to mam smak a wszystko inne znowu mnie podnosi albo nie mam na nic smaka a na maca owszem :) Dzisiaj mam zamiar zamówić sobie typowo domowe jedzenie jak bigos albo coś w tym stylu.
Wiem ze Mac nie jest zdrowy ale strasznie dobry.

Marlena jednym słowem masz smaka ba Maca

Ja w mc donald byłam w sobotę pozar łam wówczas dwa hamburgery i frytki. Ale to był jednorazowy incydent. Nie odzywam się jakoś fit i zdrowo ale się staram.codziennie gotuje w miarę zdrowe obiady głównie ze względu na młodego. Są to z reguły zupy ze świeżych warzyw albo kasze z warzywami -polecam jest milion sposobów na kasze szybko i zdrowo.codziennie staram się jeść owoce i sok .wczoraj zakupiłam orzechy włoskie i Laskowe słonecznik i dynie i zamiast chleba jem na pierwsze śniadanie jogurt grecki z truskawkami bakaliami i nasionami chia. Ciekawa jestem moich wyników krwi w zeszłego lata miałam taka anemie że po badaniach okresowych nie dostałam zgody na pracę . Za to dziś na obiad zjadłam prawie 0.5 kg bobu z koperkiem.co do mdłości nadal miewam ale od piątku nie wymiotowalam

Wiecie zazdroszczę Wam tych rosnących piersi :p mi w pierwszej ciąży nie urosły i teraz też nie a zawsze się cieszyłam że po ciąży bedę miała większe

Bridget moja mama przyleciała tu ze względu na mnie i wnusie wiec jak ja wrócę to ona zaraz za mną podejrzewam, takie to moje gadanie chyba przez ciążowe hormony[emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kolorowa hormony napewno nie pomagają w podejmowaniu decyzji.Myślę ze będziesz miała dużo czasu w ciąży na przemyślenie powrotu.:)
Marlena ja ci się nie dziwię z tym macdonaldem,ja na co dzień dbam o to co jemy,sami gotujemy ale w ciąży mnie od wielu rzeczy odrzuca totalnie a macdonald przywołuje mnie jak syrena:-) :)

Do góry