reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
A suwaczek robisz i wklejasz kod html
U siebie w ustawieniach w sygnaturze
Pisze z pamięci
Nie pamietam
Moze pózniej siądę do kompa to poprawie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,które używały produktów Mustela na rozstępy,co polecacie ? bo jet olejek- najbardziej jakos domnie przemawia,kremi serum,no i gdzie kupić ? w drogerii ,aptece ?

Hej.

Marlena gratuluje wizyty;)
Ale tak jak lekarka mowi dbaj o Was![emoji4]

Ja czytam Was na bierzaco ale mdlosci daja mi popalix to siedze sobie w krzaczkach[emoji4]

Ankamaz ja jeszcze nierozgladalam sie za kremem, niestety prawda taka ze kto ma dendencje do roztepow to bedzie je mial. Ale ocYwiscie warto sie wspomagac kremami[emoji4]

Ja mam teraz wizyte 22.06
Tez mam skierowanie na badania narazie nie duzo poniewaz mam tyle za soba niepowodzen ze lekarka niechxw by czasem na darmo kase wydawac. Wiec mam podstawowe, i niestety mam glukoze 3 punktowa...niewiem jak jak ja zniose[emoji53]
Jechac z mdlosciami bez sniadania i wypic 75g glukozy, pobranie krwi, kolejne po godzinie i po 2 godzinach[emoji53][emoji53]

Witam nowe kolezanki

Marlena, fajnie, że wszystko jest w porządku. Dbaj teraz o siebie i koniecznie powiedz szefowi o ciąży. Albo to zrozumie i będzie Ci chodził na rękę, albo niech się wali. Nie pozwól się w ten sposób traktować jakiemuś baranowi, a tym bardziej na umowie śmieciowej.

Ja byłam dzisiaj pierwsze badania zrobić na następną wizytę. Jak zrobię wszystkie to z mojej kieszeni poleci jedynie jakieś 700 zł..

HappyBabeMama raczej nie moge wczesniej niz w pazdzierniku bo mam kilka projektow ktore musze skonczyc do tego czasu. nie chciala bym mimo wszystko innych zostawiac z tym na lodzie bo do tej pory zachowywali sie naprawde w porzadku wobec mnie. szef tez. tyle ze to taki chlop ktory nie ma pojecia o ciazy I z czym sie to je ;-) Dlatego mowie ze I tak bedzie rozczarowany jak pojde od pazdziernika na zwolnienie bo on sobie wyobraza ze kobieta w ciazy przeciez moze pracowac do dnia porodu... :)
Lui to chyba mimo wszystko sie cieszysz z tych nudnosci, po tych wszystkich watpliwosciach masz dowod jak ta lala ze jestes w ciazy : -)

Fakt. Trochę mnie to uspokoiło, ale i tak bardziej mi się podobało bez wymiotów :p Odkąd usłyszałam serduszko i zobaczyłam moją dzidzie to i tak jestem już spokojna.

reklama
Dziewczyny,które używały produktów Mustela na rozstępy,co polecacie ? bo jet olejek- najbardziej jakos domnie przemawia,kremi serum,no i gdzie kupić ? w drogerii ,aptece ?
Ja miałam krem i zawsze kupowałam w aptece. Ja cierpię olejków.
Dziewczyny uratowała mnie dziś cola. Dziwne, ale pomogło. Czułam się jakbym miała pęknąć, zrobiłam kilka łyków gazowanego i żyje

Do góry