reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ankamaz ja też stosowałam i stosuje krem mustela osobny do biustu osobny do brzucha. w każdej aptece czy drogerii kupisz. Ja kupowałam tez przez internet

reklama
Witam nową stycznióweczkę :)
Ja w pierwszej ciąży używałam oliwki a po czwartym miesiącu krem przeciw rozstępom ziaja mama czy jakoś tak. No i nie miałam żadnych rozstępów. Teraz też tak będę robiła :) najważnjejsze jest systematyczne nawilżanie od samego początku.
Ja dzisiaj cały dzień miałam nudności, poza tym w ogóle nie mam ochoty na jedzenie :/

Hej dziewczyny i witaj Kiki,
Ja mam zapiernicz w pracy jak nigdy.Za to w czwartek chyba zrobię sobie wolne żeby odpocząć.
Marlenka uważaj na siebie i pracuj tak zeby sie nie przemeczac.wiadomo że zdrowie najważniejsze ale rozumiem Cię ze żyć powietrzem się nie da i kasa jest potrzebna także jak masz pracować to tak żeby się nie przemęczac.
Asiz to chyba ty pisałaś o pracodawcach,zgadzam się w 100%.Pracodawca ma też przesrane,koszty są ogromne a Państwo niby pomaga pracownikom ale nie pomaga w zaden sposob pracodawcy wiec koniec końców i tak nie ma żadnego efektu.Nienawidze natomiast nieuczciwych pracodawców wykorzystywaczy bo takich tez jest na pęczki.
Kathana mi zawsze cola pomaga na wszystkie bóle brzucha,niestrawności i wymioty.chyba tylko wtedy ja pije,to nie najlepsza reklama dla coca coli;)
Ja mam za to cycowy problem,nie wiem czy to normalne że jak ich dotykam to tak jakbym miała w każdej twarda piłkę tenisowa,nie wiem czy te gruczoły mleczne tak się powiększają czy o co chodzi ale jakoś mnie to martwi ze to takie twarde.ma któraś z was tak?:oops:

Bridget mnie cycki odpuściły w 8 tc teraz jest lżej bola po nocy w dzien juz duzo rzadziej.

Ja w pierwszej ciazy używałam oliwki (na ciepło) teraz kupiłam krem z palmers podobno dobry a czy na pewno to sie okaże, ja raczej skore mam elastyczna od kiedy pamietam używam balsamów 1-2 razy dziennie, po pierwszej ciazy nie mam ani jednego rozstępu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie
Macie jakas wydzielinę z pochwy?? U mnie dodatkowo jest taka żółta
Mam sie martwić?
Wizyta u lekarza dopiero za dwa tygodnie a nie chce głupio panikować

Maryqska prawidłowa jest biała ale wyczytałam gdzies ze czasami w niektórych etapach moze byc lekko żółta jeżeli nie odczuwasz swędzenia i wydzielenia nie ma brzydkiego zapachu nie powinna Cie martwić ale tak jak mowię to info wyczytane takze jeżeli Cie martwi to chyba najlepiej moze zadz do lekarza swojego i zapytaj, ja miałam przez kilka dni żółtawa ale samoistnie ustąpiło nie miałam żadnych innych objawów ktore mogłyby świadczyć o jakim zaskarżeniu pochwy wiec postanowiłam poczekać i wróciła biała.

Dziendobry wszystkim, witam Kiki I Podziwiam bo ja chyba bym nie nadrobila wszystkiego co naskrobalismy.
Wczorajszy incydent musial bycczyms innym spowodowany, nie powtorzyl sie ale dzisiaj lekarz wiec wspomne.
Ja przez ostatnie kilka dni schudlam 2 kilo przez mdlosci, wczoraj zaliczylyam druga rozmowe z kibelkiem w tej ciazy ibteraz już nic jesc nie moge bo po wszystkim mdli.
Do tego kolejny dzień mam wrazazenie ze zaraz zemdleje przez druga polowe dnia.

Bridget z piersiami to jak najbardziej normalne. Ja nigdy nie miałam małych piersi, ale teraz jeszcze dodatkowo urosły i są twarde i jędrne jakbym miała conajmniej silikon tam ;) Zobaczysz jakie będziesz miała kamienie przy nawałach pokarmu ;) Jeśli doskwiera Ci przy tym ból to polecam kremy dla kobiet w ciąży, bo one dodatkowo mają składniki, które pomagają na takie obrzęki i łagodzą trochę takie dolegliwości.

Maryqska ja mam raczej białą wydzielinę, ale też czytałam, że może być zółtawa. Na Twoim miejscu bym się nie niepokoiła, chyba, że tak jak pisała Kolorowa, towarzyszy temu jakieś pieczenie czy swędzenie, albo nieprzyjemny zapach.

Ja dziś kolejny dzień w łóżku…Słabo :(

reklama
Do góry