reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
A suwaczek robisz i wklejasz kod html
U siebie w ustawieniach w sygnaturze
Pisze z pamięci
Nie pamietam
Moze pózniej siądę do kompa to poprawie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,które używały produktów Mustela na rozstępy,co polecacie ? bo jet olejek- najbardziej jakos domnie przemawia,kremi serum,no i gdzie kupić ? w drogerii ,aptece ?

Hej.

Marlena gratuluje wizyty;)
Ale tak jak lekarka mowi dbaj o Was![emoji4]

Ja czytam Was na bierzaco ale mdlosci daja mi popalix to siedze sobie w krzaczkach[emoji4]

Ankamaz ja jeszcze nierozgladalam sie za kremem, niestety prawda taka ze kto ma dendencje do roztepow to bedzie je mial. Ale ocYwiscie warto sie wspomagac kremami[emoji4]

Ja mam teraz wizyte 22.06
Tez mam skierowanie na badania narazie nie duzo poniewaz mam tyle za soba niepowodzen ze lekarka niechxw by czasem na darmo kase wydawac. Wiec mam podstawowe, i niestety mam glukoze 3 punktowa...niewiem jak jak ja zniose[emoji53]
Jechac z mdlosciami bez sniadania i wypic 75g glukozy, pobranie krwi, kolejne po godzinie i po 2 godzinach[emoji53][emoji53]

Witam nowe kolezanki

Marlena, fajnie, że wszystko jest w porządku. Dbaj teraz o siebie i koniecznie powiedz szefowi o ciąży. Albo to zrozumie i będzie Ci chodził na rękę, albo niech się wali. Nie pozwól się w ten sposób traktować jakiemuś baranowi, a tym bardziej na umowie śmieciowej.

Ja byłam dzisiaj pierwsze badania zrobić na następną wizytę. Jak zrobię wszystkie to z mojej kieszeni poleci jedynie jakieś 700 zł..

HappyBabeMama raczej nie moge wczesniej niz w pazdzierniku bo mam kilka projektow ktore musze skonczyc do tego czasu. nie chciala bym mimo wszystko innych zostawiac z tym na lodzie bo do tej pory zachowywali sie naprawde w porzadku wobec mnie. szef tez. tyle ze to taki chlop ktory nie ma pojecia o ciazy I z czym sie to je ;-) Dlatego mowie ze I tak bedzie rozczarowany jak pojde od pazdziernika na zwolnienie bo on sobie wyobraza ze kobieta w ciazy przeciez moze pracowac do dnia porodu... :)
Lui to chyba mimo wszystko sie cieszysz z tych nudnosci, po tych wszystkich watpliwosciach masz dowod jak ta lala ze jestes w ciazy : -)

Fakt. Trochę mnie to uspokoiło, ale i tak bardziej mi się podobało bez wymiotów :p Odkąd usłyszałam serduszko i zobaczyłam moją dzidzie to i tak jestem już spokojna.

reklama
Dziewczyny,które używały produktów Mustela na rozstępy,co polecacie ? bo jet olejek- najbardziej jakos domnie przemawia,kremi serum,no i gdzie kupić ? w drogerii ,aptece ?
Ja miałam krem i zawsze kupowałam w aptece. Ja cierpię olejków.
Dziewczyny uratowała mnie dziś cola. Dziwne, ale pomogło. Czułam się jakbym miała pęknąć, zrobiłam kilka łyków gazowanego i żyje

Do góry