reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witaj Kiki :happy: !!!

A ja od wczoraj nie mam apetyt. Że już nie wspomnę, że niektóre potrawy dziwnie mi smakują. Jadłam na obiad pierogi ze szpinakiem które ogólnie uwielbiam, a raz, że średnio mi smakowały, a dwa włożyłam sobie do nich łyżkę śmietany, która była strasznie kwaśna i zajezdzala żelazem... Znaczy się mi tak smakowała :p ogólnie to mam najczęściej ochotę na owoce... Mniej na warzywa...

Już jestem po wizycie .. Dostałam opierdziel od swojej lekarki bo powiedziała mi że ostatnio juz mi mowila ze mam na siebie uwazac i ze jej wogole nie słucham. Moje skurcze spowodowane są bardzo dużym przemeczeniem i stresem ale na szczescie z dzidziusiem jest wszystko dobrze ale mam na siebie bardzo duzo uwazac i odpoczywac.

Witaj KIKI83 wsrod styczniówek :)

Ja tez ogólnie sie czuje dobrze
Czasem mdłości, wymioty tez
I zmęczenie dopada
Ale pierwsza ciąza była caaaaaalkiem inna wymioty kilka razy dziennie
Ech....
Odliczam dni do piątku
Bardzo chce usłyszeć serduszko [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Już jestem po wizycie .. Dostałam opierdziel od swojej lekarki bo powiedziała mi że ostatnio juz mi mowila ze mam na siebie uwazac i ze jej wogole nie słucham. Moje skurcze spowodowane są bardzo dużym przemeczeniem i stresem ale na szczescie z dzidziusiem jest wszystko dobrze ale mam na siebie bardzo duzo uwazac i odpoczywac.

Witaj KIKI83 wsrod styczniówek :)
Teraz szczególnie uważaj na siebie i słuchaj lekarza :happy: postaraj się trochę zwolnić tempo w pracy... Powiedz szefowi i poproś go zmniejszenie obowiązków itp

Uffff Marlena dobrze, ze poszłaś
Ja po poronieniu mam takiego bzika
Staram sie nie przemęczać
Nawet nie sprzątałam w domu
Dzis mnie naszło
To juz ogarnęłaby bo Teściu przyjeżdża
Ale ufff
Uważaj, nie dźwigaj, nie szalej
Czy dźwigać musisz książek duzo??

A mnie od początku na ostre łapie
Nosz
Musztarda, wczoraj głupia rzuciłam sie na chipsy słone
Cholera nie pamietam w pierwszej ciazy, żebym miała jakieś smaki
Tylko totalny odrzut od kawy

Marlena Twój organizm ewidentnie powiedział, że potrzebuje zwolnienia tempa…Posłuchaj się go a na pewno będzie wszystko ok :)

reklama
Do góry