reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzień dobry stycznióweczki :)
Ja wizytę mam dopiero 29 czerwca więc sobie jeszcze trochę poczekam. Ja dzisiaj jestem bez sił :/ na szczęście moja mama opiekuje się synkiem a ja mogę sobie jeszcze trochę poleniuchować :cool2:

reklama
Zobaczysz,powinno przestać szybko lecieć. W ciąży lepiej nie używać aplikatora tylko palca, aplikatorem w ciąży szybko można się zranić. Nawet nie tykam się go [emoji6]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Na szczęście już przestało. Do tej pory jakoś radziłam sobie tym aplikatorem, ale chyba faktycznie masz rację. Zacznę wciskać tabletki palcem. Mniej bolesne :p a daleko ja musze wsadzić tą luteine, czy to nie ma znaczenia?

A mój synek jeszcze śpi :)

Cześć wszystkim ! :) Ja sobie niedziele spędziłam w Aqua Parku było super !
Później byliśmy na dniach skupienia dla narzeczonych przed ślubem to juz mniej super .. na koniec pięknego i męczącego dnia pojechalismy oglądać mecz do siostry mojego M było super ! Nie lubie piłki nożnej ale wczoraj polubiłam jakoś chyba była z wszystkich najgłośniejsza.. Mdłości zaczynają mi przechodzić 11 tydzień :) Może zaczyna przechodzić dzisiaj w sklepie naszło mnie na czereśnie i od rana w pracy ja jem :D Taaa dzisiaj wyczerpujące 9 h w pracy .. A i jeszcze musze iść na następne badania krwi ale to może jutro się wybiorę :)

17.06 mam wizytę ja, HappyBabyMama i Cytrynowa ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę 17 czerwca usg 5 lipca natomiast. Ciekawa jestem jak wyniki moich badań dowiem się piątek.

Kolorowa piękny dzień i wy też tacy piękni. No i odlotowe dziary -uwielbiam

Dziś zaczynam 11 tydz tj. 10+1 mam nadzieję że po kiepskim tamtym tygodniu ten będzie lepszy. Weekend bez pawia więc może do przodu.
Pozdrawiam was serdecznie trzymam kciuki za wszystkie wizyty i dobre samopoczucie

Ktoś ostatnio pytał się o pieniądze jeżeli ma umowe "smieciowa" po porodzie przesyłam co dzisiaj znalazłam w gazecie
1465821694726.jpg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1465821694726.jpg
    1465821694726.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 357
Ja mam kolejna wizytę 22.06, nie mogę się doczekać :biggrin2: i ma mi wtedy dać skierowanie na prenatalne. Czyli podejrzewam ze za jakieś 2 tygodnie później.

reklama
Ja mam na 24.06 jeszcze troszkę czasu .. Ale chciałabym szybciej znowu zobaczyc dzidziusia no ale trzeba czekać :) Przydałoby mi się w domu taki sprzęt USG żeby sobie sprawdzać np co robi dzidzia kiedy chce :D

Do góry