reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej dziewczyny :D jestem po wizycie :D wy chodzicie w dwupaku, a ja... w trzypaku :D tak, tak, będą bliźniaki :D
Mąż był ze mną na badaniu, jak się dowiedział, to usiadł w wrażenia, a potem banan na twarzy i walnął tekst "ma się tą dwururkę" hahaha...
a ja... ja jeszcze jestem w szoku i nadal jakoś do końca do mnie nie dociera :p
Tyle piszecie, że ciężko mi tu szukać, czy któraś z was też spodziewa się dwójeczki?

reklama
Hej dziewczyny :D jestem po wizycie :D wy chodzicie w dwupaku, a ja... w trzypaku :D tak, tak, będą bliźniaki :D
Mąż był ze mną na badaniu, jak się dowiedział, to usiadł w wrażenia, a potem banan na twarzy i walnął tekst "ma się tą dwururkę" hahaha...
Tyle piszecie, że ciężko mi tu szukać, czy któraś z was też spodziewa się dwójeczki?
ale masz super ja też chciałam bliźniaki :) super gratuluje podwójnie :)

Ale numer! Super wieści! :) Będziecie mieć tak wesoło, że aż Wam zazdroszczę. Ja mam braci bliźniaków i jak dla mnie super sprawa!
Naturalnie się Wam tak udało, czy byliście jakoś wspomagani? Typu stymulacja owulacji?

Ja mam na szczęście jedno :p

No nie gadaj! Ale czad :) zazdroszcze! Chcialam machnac 2 za jednym razem ale sie nie udalo ;)
To uwazaj teraz jeszcze bardziej na siebie :)

Rodzina juz wie, ze beda blizniaki?

9tc [emoji7]

a ja... ja jeszcze jestem w szoku i nadal jakoś do końca do mnie nie dociera[emoji14]
Super, gratulacje :-) jak słodko :-) żałuję, że mój synek nie ma bliźniaka... Już miałabym problem rodzeństwa dla niego rozwiązany [emoji6]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc, ja jak zwykle z marudzeniem przyszlam. Poklucilam sie właśnie z moim I tak na serio serio.
Poszlo o jedzenie. Wykanczaja mnie mdlosci, jeden moment cos smakuje drugi moment staje w gardle, przez co kupuje wiecej jedzenia niz zwykle bo szukam co moge jesc.
On sie przyczepil do tego, I nawet mi do glosu dojsc nie dal zeby mu wytlumavzyc. Poryczalam sie jak bobr.
Jak sie uspokoilam to mu wygarnelam ze jestem w ciazy, I nie mam wplywu na moj zoladek, za zarcie place sama bo on marudzi ze za duzo wydajemy, I ze sprawił ze poczulam sie jak maly gowniarz który nie ma nic do powiedzenia.
Dodalam też ze to ze jestem w ciazy sprawia ze nie jestem ta sama osoba ktora bylam wczesmiej, zasady sie zmienily.
Do tego.dzisiaj czuje sie chora i bez sily wiec taka wieczorna akcja mnie wykonczyla.
Nie pomaga to ze jego matka wiecznie powtarza ze ciaza to nie choroba.
Pierwszy raz od 4 lat z nim czuje sie tak podle.

Kochana faceci sa po prostu ograniczeni. Moj mnie tez czesto zalamuje, ostatnio nie rozumial czemu nie chce zrobic sobie wycieczki rowerowej, no tlumaczylam mu piersyliard razy, ze ostatnio na rowerze bylam ostatniego lata i tak duzy wysilek dla mnie nie jest bezpieczny. Albo codziennie przez bity miesiac musialam mi powtarzac, ze nie mam tyle sil co normalnie, bardzo szubko sie mecze i po prostu MUSZE miec drzemke po pracy i nie w glowie mi wycieczki. Zalapal dopiero pare dni temu i juz nie gledzi mi nad uchem :)

9tc [emoji7]

A mi sie wydaje, ze latwiej z blizniakami :) maja w tym samym momencie te same potrzeby. A pogodzenie potrzeb 3-lata z potrzebami noworodka wydaje mi sie duzo trudniejsze i bardziej wyczerpujace dla mamy. No ale moge sie mylic :p
No i od razu jest rodzenstwo :) dla mnie bajka :)

9tc [emoji7]

ale masz super ja też chciałam bliźniaki :) super gratuluje podwójnie :)

Ja tez gratuluję!! Będzie podwójne szczęście :) tez bym chciała mieć bliźniaki, i cały czas mam nadzieje ze może jeszcze coś się pojawi na kolejnej wizycie :-D hihi ale chyba to już za późno, juz by od razu pewnie było widać :-) :) a tak na serio, to fajnie fajnie, ale modlę się żeby chociaż to jedno się uchowalo :wink:

reklama
Do góry