reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzięki betina,zapytam w aptece.Miałam poprosić swojego gina żeby mi jakieś witaminy z jodem polecił bo endokrynolog kazała a sama mówi ze nie wie jakie dla kobiet w ciąży najlepsze no i zapomniałam go zapytać.
Dziś jakaś cisza na forum,wszystkie żyją ślubem Kolorowej:-D

reklama
dzięki dziewczyny za odpowiedzi,sama już nie wiem,chybadokończęapóźniej kupię z DHA bo chybaod 4 m-ca się powinno, aprzede wszystkim zrobię badania i zobaczę czy mi czegoś brak :) ostatnio jak robiłam to żelazo minimum minimum miałam, może dlatego taka śpiąca jestem ?codziennie drzemka, dom to mi już w syfie tonie. Zawsze sprzątałam jak mały zasnął, bo tak to na podwórku z nim,to zabawa i się nie da ;/

Dzięki dziewczyny za wsparcie! Nawet nie wiecie jak się cieszymy że z fasolka jest wszystko ok. A tego lekarza chciał mnie na zabieg łyżeczkowania kierować to bym za jaja powiesiła.

:)

O matulu, żartujesz ;(((
Napisałabym do niego lub poszła z wynikami
Mi lekarz powiedział, ze prawdopodobnie poroniłam ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę tylko narazie prenatal uno tam jest tylko kwas foliowy i witaminy z grupy B narazie nie kazał mi brac innych bo mówił ze niektóre witaminy we wczesnej ciąży mogą zaszkodzić a w poprzedniej ciąży inny gin.kazal mi brać witaminy od pierwszych tygodni , wiec chyba co inny lekarz to inna opinia

reklama
Do góry