Bridget Jones
Fanka BB :)
Kurcze to rzeczywiście błąd lekarza w sumie,bo to wada która właśnie na usg można wykryć.nie wiem co taka wiedza daje ale napewno tak jak pisałaś przynajmniej jest się przygotowanym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pracy mnie mdli ilekroc ktoś zrobi sobie kawę:/nie wiem czemu ale ten zapach który zawsze uwielbiałam teraz mnie odrzuca.Poza tym mam na coś ochotę ale jak ugryze to mi nie smakuje.niestety dalej smakuje mi McDonaldNie wiem co oni dodają do tego jedzenia ze kobiety w ciąży tak wabi
Dziewczyny, takie pytani, czy ja jesyem jedyna ktora nie bedzie robić nadan gemetycznych?
Osobiscie wyszlam z założenia ze I tak nic to nie zmieni a tylko bym sie na zapas zamartwiala.
Powodzenia, życzę Ci aby to był piękny dzieńKochane czytam was dzis cały czas ale za duże zabieganie, jutro nie bede miała jak ale w sobotę na pewno sie odezwę trzymajcie kciuki zebym jutro nie zeszła na zawał [emoji16]
Klocia w brzuchu miewam dosc często zazwyczaj jak zerwe sie z łóżka albo gwałtownie zmienię pozycje, co do prenatalnych to bez konieczności po usg sama nic robic nie bede.
Tule was mocno i spokojnej nocy życzę [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzonka!trzymaj sieKochane czytam was dzis cały czas ale za duże zabieganie, jutro nie bede miała jak ale w sobotę na pewno sie odezwę trzymajcie kciuki zebym jutro nie zeszła na zawał [emoji16]
Klocia w brzuchu miewam dosc często zazwyczaj jak zerwe sie z łóżka albo gwałtownie zmienię pozycje, co do prenatalnych to bez konieczności po usg sama nic robic nie bede.
Tule was mocno i spokojnej nocy życzę [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom