reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Dziewczyny ja dzisiaj sie strasznie wystraszyłam bo moja córcia 5 letnia zaczela wieczorem plakac ze kreci jej sie w glowie.jakie mogą być przyczyny?może któraś z Was miała taki przypadek?
Jesli przeziebiona to może byc od zatok, cisnienie w zatokach może powodowac ból glowy I zawroty,(z doswiadzenia Polecam nasivin na noc I rzeczy typu sinupret/sinulan na rozluznienie wydzieliny, zawsze też warto dac sie dziecku napic czegoś z mala iloscia cukru.
Jesli głowa boli raz to jeszcze nie powod do zmartwien, jesli głowa nie przestaje bolec, nawet jak podamy srodki przeciwbolowe to wtedy do lekarza.
Miałam wyslac odpowiedz wczoraj ale zasnelam.
maryqska
Fanka BB :)
czyli jestesmy na podobnym etapie,Gratuluje Ja mam dziś 6t1d. Jaki duży jest twój maluszek?
nie mam pojecia, nie mowila mi a ja nawetnie zapytalam
MiMeMi
Dziewczyny ja dzis mimo mdłości zaliczyłam w ciagu 2godzin mega mix a mianowicie bułka z ogórkiem kiszonym+ monte drink, zupa kalafiorowa, kisiel poziomkowy, jabłka i zupa wiśniową [emoji15] czuje sie jak słoń i dalej głodna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, ja nie mam mdłości i zachcianek, ale na samą myśl o tym miksie to mnie odrzuciło. ;-)
Mam dokładnie tak samo. Dzisiaj rano czułam się jakby mnie pociąg rozjechał.Ja ciagle poza tym ze mi słabo i boli mnie głowa to nie mam ani zachcianek, ani humorów, ani mdłości. Zero oby tak zostało. Jeszcze mogłabym miec wiecej siły bo śnięta ryba jestem i do tego chora... A i na razie chudnę ale to chyba nie za dobrze. Brzucha zero a juz bym chciała troszke
Druga ciąża, brzucha brak (ale tu nie narzekam, ma jeszcze czas urosnąć)
Dziewczyny a jak to jest jesli od @ wychodzi prawie 8 tydzień a z usg 6t1d to w takim razie jaki ja termin podaje ten z usg czy wg @ ?
Ten co lekarz w kartę ciąży wpisze ;-)
Miłego dnia
weronika87
Brzusio a może od pogody przegrzanie bo moja córa ostatnio ze boli ja glowa i po jakimś czasie gorączka 2 dni i przeszło
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
A dostałaś zdjęcie usg?czyli jestesmy na podobnym etapie,
nie mam pojecia, nie mowila mi a ja nawetnie zapytalam
Hej dziewczyny
Sporo czasu mnie nie bylo ale to dlatego ze bym spala non stop i nic mi sie nie chce, a i synem trzeba sie zajac bo sama jestm bo moj M w delegacji. Ja mam mdlosci praktycznie codziennie rano i na wieczor :/ dzisiaj mam wizyte na 12:30 i nie moge sie doczekac jak uslysze serduszko bo tydz z miesiaczki wychodzi 9 3majcie kciuci
Witam nowe mamusie
Sporo czasu mnie nie bylo ale to dlatego ze bym spala non stop i nic mi sie nie chce, a i synem trzeba sie zajac bo sama jestm bo moj M w delegacji. Ja mam mdlosci praktycznie codziennie rano i na wieczor :/ dzisiaj mam wizyte na 12:30 i nie moge sie doczekac jak uslysze serduszko bo tydz z miesiaczki wychodzi 9 3majcie kciuci
Witam nowe mamusie
reklama