reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

No ja juz wiem ze jak nie chce mdlosci to musze porzadnie zjesc, na cieplo najlepiej, z miechem i oczywiscie najlepiej wchodza frytki o_O
No i moj fasolek domaga sie manadarynek.

Oj frytki to mo najlepiej wchodza i w sumie to bym je jadla non stop :)
Jak mnie zemdli to moj K mowi zebym zjadla cos lekkiego jak salatka a mnie na sama mysl cofa. Pomaga mi wlasnie porzadny posilek jak pierogi ruskie, frytki [emoji16] pizza. Dziwne to i pewnie dlatego mam juz na pluse 2 kg.

8tc [emoji7]

reklama
Dzis byłam u lekarza
Usg co miałam robione w piątek wskazywało 5t5d
Dzis wypada 6t2d wiec początek
Dała mi na wszystkie badania na kolejne usg
Ale sie cieszę
Tak walczyliśmy o ta ciąże
Jutro miałam miec wizytę w klinice niepłodności
Mam nadzieje ze usłyszę niedługo serduszko
Nie wiem na kiedy sie umówić bo z @ wychodzi inny termin niż z usg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jaki termin z @ ?

Oj frytki to mo najlepiej wchodza i w sumie to bym je jadla non stop :)
Jak mnie zemdli to moj K mowi zebym zjadla cos lekkiego jak salatka a mnie na sama mysl cofa. Pomaga mi wlasnie porzadny posilek jak pierogi ruskie, frytki [emoji16] pizza. Dziwne to i pewnie dlatego mam juz na pluse 2 kg.

8tc [emoji7]
W piątek miałam jakieś małe rewolucję zoladkowe... 3 razy kibelek w ciągu godziny... Gdy wkoncu mnie przeczyscilo i zaczęło mi się robić niedobrze to właśnie też miałam ochotę na jakąś zapiekankę lub kebaba z ostrym sosem :rofl2::rofl:

Dziewczyny ja dzisiaj sie strasznie wystraszyłam bo moja córcia 5 letnia zaczela wieczorem plakac ze kreci jej sie w glowie.jakie mogą być przyczyny?może któraś z Was miała taki przypadek?

reklama
Brzusio może ją łapać jakiś wirus i kręci się w głowie.sprawdź latarka czy źrenice reagują i czy głową dotyka do klatki piersiowej.jak krecenie potrwa dłużej to do lekarza podjedz ale póki co obserwuj.

Do góry