reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Brzusio przepraszam że wczoraj nie odpisałam ale net mi padł..
O zawrotach głowy w wieku nastoletnim to słyszałam....
Może mała faktycznie ma zawroty z powodu choroby.... Wspominałaś o katarze, może zatoki...

reklama
A ja dzisiaj Obudziłam się z piekącym bólem w podbrzuszu... Zwłaszcza z lewej strony... Odrazu wzięłam nospe. Mam nadzieję że przejdzie i że to tylko rozciąganie macicy...

Dziewczyny ja dzisiaj sie strasznie wystraszyłam bo moja córcia 5 letnia zaczela wieczorem plakac ze kreci jej sie w glowie.jakie mogą być przyczyny?może któraś z Was miała taki przypadek?

Jesli przeziebiona to może byc od zatok, cisnienie w zatokach może powodowac ból glowy I zawroty,(z doswiadzenia Polecam nasivin na noc I rzeczy typu sinupret/sinulan na rozluznienie wydzieliny, zawsze też warto dac sie dziecku napic czegoś z mala iloscia cukru.
Jesli głowa boli raz to jeszcze nie powod do zmartwien, jesli głowa nie przestaje bolec, nawet jak podamy srodki przeciwbolowe to wtedy do lekarza.

Miałam wyslac odpowiedz wczoraj ale zasnelam.

Dziewczyny ja dzis mimo mdłości zaliczyłam w ciagu 2godzin mega mix a mianowicie bułka z ogórkiem kiszonym+ monte drink, zupa kalafiorowa, kisiel poziomkowy, jabłka i zupa wiśniową [emoji15] czuje sie jak słoń i dalej głodna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe, ja nie mam mdłości i zachcianek, ale na samą myśl o tym miksie to mnie odrzuciło. ;-)

Ja ciagle poza tym ze mi słabo i boli mnie głowa to nie mam ani zachcianek, ani humorów, ani mdłości. Zero:) oby tak zostało. Jeszcze mogłabym miec wiecej siły bo śnięta ryba jestem :) i do tego chora... A i na razie chudnę ale to chyba nie za dobrze. Brzucha zero a juz bym chciała troszke :)
Mam dokładnie tak samo. Dzisiaj rano czułam się jakby mnie pociąg rozjechał.
Druga ciąża, brzucha brak (ale tu nie narzekam, ma jeszcze czas urosnąć)

Dziewczyny a jak to jest jesli od @ wychodzi prawie 8 tydzień a z usg 6t1d to w takim razie jaki ja termin podaje:) ten z usg czy wg @ ?

Ten co lekarz w kartę ciąży wpisze ;-)

Miłego dnia

Hej dziewczyny
Sporo czasu mnie nie bylo ale to dlatego ze bym spala non stop i nic mi sie nie chce, a i synem trzeba sie zajac bo sama jestm bo moj M w delegacji. Ja mam mdlosci praktycznie codziennie rano i na wieczor :/ dzisiaj mam wizyte na 12:30 i nie moge sie doczekac jak uslysze serduszko bo tydz z miesiaczki wychodzi 9 :) 3majcie kciuci :)

Witam nowe mamusie :)

a ja nie moge na siebie patrzec w lustrze. tradzik mi sie zrobil jak u 15latki. w pierwszej ciazy piekna gladka buzia a teraz takie cos..

reklama
Do góry