Ja miałam zawsze trądzik ale teraz to już wogóle czysty dalmatyńczyk i tłusta skóra stwierdziliśmy z moim M ze szło by na mojej twarzy jajecznice zrobić tak mam tłusta cerę masakra chciałam żeby mi się to skończyło tyle latałam do dermatologa żeby zeszło bo miałam bzika na tym punkcie a teraz jest 100 razy gorzej ..
reklama
Dziewczyny a jak to jest jesli od @ wychodzi prawie 8 tydzień a z usg 6t1d to w takim razie jaki ja termin podaje ten z usg czy wg @ ?
Ja mam w karcie ciążowej zapisane 2 terminy z usg inny a z @ inny . Wyjdzie kiedy będzie chciało Taki zart usłyszałam od lekarki
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Cześć dziewczyny. U mnie bez zmian totalny brak energii. Przygotowuje się psychicznie żeby jechać na badania do laboratorium jutro i już mam stresa.po pierwsze dlatego że muszę być na czczo a do tej pory wstanie z łóżka bez zjedzenia czegokolwiek kończyło się mega pawiem.do laboratorium mam kawałek drogi autem więc nie wiem jak to ogarnę bo odkładam już kolejny dzień. 16 mam wizytę więc muszę się wyrobić do tego czasu. Miłego dnia wam życzę i idę doprowadzić się do użytku bo w pizamie leżę jeszcze.
P.s też mi się strasznie Pryszczata ta buzia zrobiła. Masakra
P.s też mi się strasznie Pryszczata ta buzia zrobiła. Masakra
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Dzieki za odpowiedz wyjdzie kiedy zechce to na pewno Bardziej sie zastanawiam co ja mam znajomym mowić czy ten z usg czy ten z kalendarza sama nie wiem...Ja mam w karcie ciążowej zapisane 2 terminy z usg inny a z @ inny . Wyjdzie kiedy będzie chciało Taki zart usłyszałam od lekarki
Dzieki za rady.Miałaś racje to od zatok bo byliśmy u lekarzaJesli przeziebiona to może byc od zatok, cisnienie w zatokach może powodowac ból glowy I zawroty,(z doswiadzenia Polecam nasivin na noc I rzeczy typu sinupret/sinulan na rozluznienie wydzieliny, zawsze też warto dac sie dziecku napic czegoś z mala iloscia cukru.
Jesli głowa boli raz to jeszcze nie powod do zmartwien, jesli głowa nie przestaje bolec, nawet jak podamy srodki przeciwbolowe to wtedy do lekarza.
Miałam wyslac odpowiedz wczoraj ale zasnelam.
Ostatnia edycja:
MiMeMi
Nie taki żart jakby się wydawało. Samo życie ;-)Ja mam w karcie ciążowej zapisane 2 terminy z usg inny a z @ inny . Wyjdzie kiedy będzie chciało Taki zart usłyszałam od lekarki
Ja bym tam powiedziała druga połowa stycznia lub coś w tym stylu (jakoś tak Ci chyba wyjdzie). Konkretny termin to szczegół, tymbardziej dla znajomych. A jak zapytają się o tydzień, to mów przełom 7 i 8, albo kończysz 2 miesiącDzieki za odpowiedz wyjdzie kiedy zechce to na pewno Bardziej sie zastanawiam co ja mam znajomym mowić czy ten z usg czy ten z kalendarza sama nie wiem...
Tez myślałam ze to od pogody okazalo sie ze to zatoki dostaliśmy leki i mam nadzieje ze bedzie okBrzusio a może od pogody przegrzanie bo moja córa ostatnio ze boli ja glowa i po jakimś czasie gorączka 2 dni i przeszło
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ankamaz
witam dziewczyny!
czytam w miarę na bieżąco, ale zanim nadrobię to braknie czasu na napisanie
Witam wszystkie nowe i gratuluję tym co są po wizytach ! same dobre wieści ! Az czlowiek myśli o swojej pozytywnie
a teraz od kilku dni mój maly też przychorował, podbija go jak śpi i kaszle, dostał leki na refluks ,na alergie,na zgagę i na uklad pokarmowy, , mam nadzieję, że wyrośnie z tego
Ja objawów brak, jeśli wszystko jest dobrze z ciążą, to życzę każdej takiej ciąży ,no może oprócz tych wzdęć, ale to w dużej mierze nie wina ciąży lecz jedzenia ;p
Co do włosów to mi strasznie szybko się przetłuszczają, jak wcześniej myłam raz na tydzień - mam grube i mocne włosy, tak teraz co dwa dni muszę
czytam w miarę na bieżąco, ale zanim nadrobię to braknie czasu na napisanie
Witam wszystkie nowe i gratuluję tym co są po wizytach ! same dobre wieści ! Az czlowiek myśli o swojej pozytywnie
a teraz od kilku dni mój maly też przychorował, podbija go jak śpi i kaszle, dostał leki na refluks ,na alergie,na zgagę i na uklad pokarmowy, , mam nadzieję, że wyrośnie z tego
Ja objawów brak, jeśli wszystko jest dobrze z ciążą, to życzę każdej takiej ciąży ,no może oprócz tych wzdęć, ale to w dużej mierze nie wina ciąży lecz jedzenia ;p
Co do włosów to mi strasznie szybko się przetłuszczają, jak wcześniej myłam raz na tydzień - mam grube i mocne włosy, tak teraz co dwa dni muszę
weronika87
Ankamaz ja mam z włosami to samo ale cerę mam normalną... I również oprócz wzdęcia i bólu biustu nic mi się nie dzieje.. oby tak zostało
reklama
HappyBabyMama
Biedne jesteście z tymi włosami i trądzikami i problemami z cerą. Wspolczuje. To pewnie hormony to powodują. Ale dziewczyny bedzie wam to wynagrodzone za ok 8-7 mcy jak zobaczycie pięknego bobaska trzymajcie się. I tak jesteście najpiękniejsze