reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

dziewczyny, czy wam też tak urósł brzuch ? Jem jak opętana to jedno, ale dzisiaj mój mąż (kiedy on nigdy nic nie zauważa) mówi, że już mam taki ciążowy brzuch , w sumie jak założyłam spódnicę to pod gumką taki brzuszek, już nie mogę ukryć ,a przecież to dopiero 2m-c

reklama
Maryqska u mnie 6t 1d bylo juz serduszko , wiec napewno bedzie cos widac[emoji4]
To mily prezent dostaliscie![emoji4]
Moja corka ma juz 6 lat roznica spora jesli dane bedzie mi donosic...staralismy sie od 3lat

HappyBabyMama ja mam termin na 24 stycznia
Hej Julia widzę ty tez z poznania a twoja córa kiedy się rodziła? ? Bo moja w styczniu 2011. Gdzie chodzisz do lekarza?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Lui ja miałam nieregularny i lekarz mnie nastraszyl trochę ze nieregularne pęcherzyki mogą oznaczać ze będzie poronienie.mój faktycznie był plaski i nieregularny.dwa tygodnie później był już okrągły.także jak to w medycynie może oznaczać coś złego ale nie musi. dziewczyny na forach piszą ze rodziły zdrowe dzieci z nieregularnych pęcherzyków,a ze lekarze je tez straszyli na początku także luzik.a ty masz nieregularny?

Weronika87 moja jest z czerwca 2010[emoji4]
Ja chodze do lekarki z Polnej, robi tez w przychodni badsnia pernatalne. Agnieszka Kubala-skotarczak. A ty do kogo chodzisz?

Lui ja miałam nieregularny i lekarz mnie nastraszyl trochę ze nieregularne pęcherzyki mogą oznaczać ze będzie poronienie.mój faktycznie był plaski i nieregularny.dwa tygodnie później był już okrągły.także jak to w medycynie może oznaczać coś złego ale nie musi. dziewczyny na forach piszą ze rodziły zdrowe dzieci z nieregularnych pęcherzyków,a ze lekarze je tez straszyli na początku także luzik.a ty masz nieregularny?

Lekarz mi właśnie powiedział, że pęcherzyk jest nieregularny. Nic nie mówił o żadnym poronieniu tylko stwierdził że za tydzień lub dwa tygodnie może ten pęcherzyk wyjść na prostą. Wszędzie gdzie czytam to podobno taki pęcherzyk prowadzi prędzej czy później do poronienia.. Ale też czytałam, że dziewczynom się rodziły zdrowe dzieci i te pęcherzyki później robiły się okrągłe.

Witam ponownie [emoji4] w końcu znalazłam chwilę,by napisać. Widziałam Maleństwo i słyszałam Serduszko [emoji5] wszystko ok,termin wg usg na 23 stycznia... Wg usg mamy 6 tyg i 3 dni. 0,71 cm. Jestem szczęśliwa [emoji4]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez mam juz widoczny brzuch, jakis taki napompowany sie zrobil
Boje sie tej roznicy wieku miedzy dzieciakami - bedzie 5 lat. Chociaz miedzy mna i siostra bylo 4 lata i jakos tam sie dogadywalysmy.

Do góry