reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej dziewczynki moja ostatnia @ była 20 kwietnia. Dzisiaj byłam na usg i widac pęcherzyk ale nie widać zarodka ani serduszka :( Mój lekarz kazał zrobić mi jutro i w niedzielę betę i przyjść w pon do niego. Martwię się strasznie bo wg terminu z om powinno już coś widać. Z drugiej strony byłam na usg 18maja i nic nie było widać oprócz grubego endometrium z polipem. Ehh boję się wyniku tej bety :(
.

Ja tez ostatnia @ mialam 20.04;
wylądowałam w szpitalu 22 maja,
robili usg i nic nie widzieli
Powiedzieli ze poroniłam !!!!
A jednak okazało sie, ze beta rośnie!!!!!
Jutro idę na usg ciekawe co u mnie widac
Strasznie cholernie sie stresuje

Zrób bete
Trzymam kciuki
Wiem jak to jest czekac na wyniki cholernie stresujące

Ostatnia edycja:
reklama
Pomyślicie, ze jestem świrnięta
Ale chyba wolałabym wymiotować [emoji23][emoji23] (przypomnijcie mi jak zacznę narzekać),
Bo wiem, ze cos sie dzieje, a jak nie mam objawów to sie martwię
Stresuje sie
Strasznie długo walczyliśmy o ta ciąże
Z pierwsza, spróbowaliśmy raz, jeden raz i jakos załapało urodziła nam sie cudna córeczka
A teraz czasem mdli, zgaga,
Nie wiem kiedy zaczęły mi sie potworne mdłości z Julka
Mówią, ze każda ciąza inna, ale sama nie wiem
Moze to chłopak bedzie i inaczej przejdę ciąże ???
<żart>

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rosana, nie stresuj mnie.

Posta mi wcięło :-( , więc krótko.

U mnie spokojnie. Ale wieczorami strasznie brzuch mnie pobolewa. Ja jakoś chyba na wciągniętym brzuchu chodzę. Robię to automatycznie i poźniej duże napięcie czuję.

Czytam Was w miarę regularnie, ale odpadam wieczorami. Dziecko mi późno zasypia. Ja chyba nawet przed nim.
U nas różnica około 2 lata będzie.

Miłego dnia. Kciuki za wizyty i serduszka

Gratuuję wszystkim mamusiom fasolek i serduszek :)

Hej dziewczynki moja ostatnia @ była 20 kwietnia. Dzisiaj byłam na usg i widac pęcherzyk ale nie widać zarodka ani serduszka :( Mój lekarz kazał zrobić mi jutro i w niedzielę betę i przyjść w pon do niego. Martwię się strasznie bo wg terminu z om powinno już coś widać. Z drugiej strony byłam na usg 18maja i nic nie było widać oprócz grubego endometrium z polipem. Ehh boję się wyniku tej bety :(

Weronika w sumie wiem co czujesz. Pierwszą ciąże straciłam bardzo wysoko ale ja jestem z takich żę od razu wolą wiedzieć na czym stoją. Jeśli coś ma się stać to lepiej niech to się stanie teraz a nie późńiej.
Gratuuję wszystkim mamusiom fasolek i serduszek :)

Weronika w sumie wiem co czujesz. Pierwszą ciąże straciłam bardzo wysoko ale ja jestem z takich żę od razu wolą wiedzieć na czym stoją. Jeśli coś ma się stać to lepiej niech to się stanie teraz a nie późńiej.

Który masz tydzień ciąży? Może ciąża jest młodsza?
Ja też jak byłam u gina ostatnio to też nie widział jeszcze zarodka ani serduszka.

Czesc dziewczynki.
Ja troche pomarudze o sobie a pozniej Was nadrobie :(

Moj K wzial przez przypadek moje klucze do auta i do domu. Utknelam i nie mam jak pojechac do klientki. Od razu ja poinformowalam, ze nie mam jak przyjechac ale jutro mam wolny dzien (jeden jedyny wolny dzien w tygodniu) i ze moge do niej przyjechac. Ta walnela focha i powiedziala, ze ze mnie rezygnuje! No wyobrazacie sobie?! Jeszcze zeby to faktycznie robilo jej roznice jakas duza kiedy przyjde a to stara baba na emeryturze, siedzi calymi dniami w domu i nic nie robi. Wkurzylam sie i mi smutno jednoczesnie bo chcialam poswiecic swoj wolny dzien aby zrekompensowac jej dzisiejszy dzien a ta , ze juz mnie wiecej nie chce skoro odwalilam taki numer dzisiaj. Grrrr.
Nie wiem czy ona myslala, ze w 20 min. przejde z buta 20km?!

8tc [emoji7]

Czesc dziewczynki.

Moj K wzial przez przypadek moje klucze do auta i do domu. Utknelam i nie mam jak pojechac do klientki. Od razu ja poinformowalam, ze nie mam jak przyjechac ale jutro mam wolny dzien (jeden jedyny wolny dzien w tygodniu) i ze moge do niej przyjechac. Ta walnela focha i powiedziala, ze ze mnie rezygnuje! No wyobrazacie sobie?! Jeszcze zeby to faktycznie robilo jej roznice jakas duza kiedy przyjde a to stara baba na emeryturze, siedzi calymi dniami w domu i nic nie robi. Wkurzylam sie i mi smutno jednoczesnie bo chcialam poswiecic swoj wolny dzien aby zrekompensowac jej dzisiejszy dzien a ta , ze juz mnie wiecej nie chce skoro odwalilam taki numer dzisiaj. Grrrr.

8tc [emoji7]
Nie przejmuj sie stara baba, Ty zrobilas wszystko tak jak trzeba I to jej zachowanie jest nie na miejscu.

Ann89 skarbie, do osmego-dziewiatego tygodnia zarodek ma prawo nie byc widoczny, zwlaszcza jak nie znasz dokladnej Daty owulacji. Wrzuc na luz kochana. U mnie dwa tygodnie temu też tylko pecherzyk był.

Paraplu kocha nie zamartwiaj sie niektóre baby na starość fiksują i to nie mało :/

Ja zbieram sie zaraz do GP w poniedziałek kończy mi sie zwolnienie ide zobaczyć co da sie zrobic chciałabym jeszcze ten ostatni mc I trymestru spedzic w domu bo sama myśl wejścia na kuchnie z moimi Mdłościami przyprawia mnie o zawał [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki.

8tc [emoji7]

Nie ma co sie przejmować starymi babami one już tak mają że wszystko na już by chciały i nie rozumieją człowieka.

O gratulacje co do tygodnia :)

Macie dzisiaj też okropny dzień z samopoczuciem ? głowa mi pęka strasznie do tego bym tylko spała

reklama
Okropny dzień... Ma dodatek musiałam wstać wcześnie,by porobić badania krwi i moczu, chodzę do gina do innego miasta i nie jest to takie łatwe [emoji6] no ale wiedziałam na co się piszę. Teraz gonitwa z obiadem... Kiedy ta pogoda się zmieni? Przez nią chyba wszystkie mamy nienajlepsze samopoczucie....

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry