reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
No to ja też jak nic mi nie było marudziłam:) teraz mi słabo też źle:) fajnie ze już masz 6t. Mi dzis obliczyła ze 5t4d a ja myślałam ze mam 7 t. Nie rozumiem tych obliczeń. Moze to wiek zarodka nie ciazy- nie wiem. U ciebie na pewno bedzie widać zarodek a moze nawet serduszko. Powodzenia :)

A kiedy miałaś dostać @??
Ja miałam ostatnia 20 kwietnia wiec liczę od tego terminu
Nie wiem co mi jutro powiedzą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie bardzo ostatnio sie stresowałam
Wylądowałam w szpitalu bo była krew
Powiedzieli ze chyba to poronienie
A okazało sie ze krew z hemoroidów
Staramy sie od 2 lat o drugie dziecko, rok temu w tym samym czasie zaszłam i poroniłam
A teraz we wtorek szliśmy na pierwsza wizytę do kliniki bezpłodności
Ufff
Życie zaskakuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No tak ten sam rocznik cZyli pewnie jak ja chcialas zdarzyć przed 30-stką:) ja bede miała dzidziusia prawie na 30 urodziny bo jestem z początka lutego :) lepszego prezentu nie mogłam sobie sprawić:) trzymam kciuki zeby wszystko u ciebie było dobrze i żebyśmy dotrwały do stycznia bez problemów:) ja mam termin mniej wiecej 26.01.17r. A ty?
Przepraszam Weronika doczytałam ze to twoje trzecie dZiecko:) super

Witaj maryqska na styczniowkach.
Nie mogę sobie przypomnieć kiedy dokładnie zaczęły mi się mdłości w pierwszej ciąży i tak czekam czy się rozkręci w tej ciąży czy nie. Teraz tak sobie myślę że mnie wtedy tak targało ze nie wiedziałam czy do pracy dojadę.wszędzie nosiłam torebki i mokre chusteczki na wypadek niespodzianki:/współczuję dziewczyny ze Was tak męczy.mam nadzieje ze ta ciąża będzie łaskawsza pod tym względem.
Piszecie o serduszkach i ja też już bym chciała usłyszeć,a wizyta dopiero w poniedziałek,ciekawe czy coś zobaczę.

No tak ten sam rocznik cZyli pewnie jak ja chcialas zdarzyć przed 30-stką:) ja bede miała dzidziusia prawie na 30 urodziny bo jestem z początka lutego :) lepszego prezentu nie mogłam sobie sprawić:) trzymam kciuki zeby wszystko u ciebie było dobrze i żebyśmy dotrwały do stycznia bez problemów:) ja mam termin mniej wiecej 26.01.17r. A ty?
Ja według kalendarza tez na 26 stycznia ostatnia om miałam 21 kwietnia I tak jak mówisz przed 30 zdążymy aczkolwiek ja zawsze chciałam mieć to 3 po 33 roku życia ale życie zweryfikowało samo i będzie przed 30

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry