reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
No to ja też jak nic mi nie było marudziłam:) teraz mi słabo też źle:) fajnie ze już masz 6t. Mi dzis obliczyła ze 5t4d a ja myślałam ze mam 7 t. Nie rozumiem tych obliczeń. Moze to wiek zarodka nie ciazy- nie wiem. U ciebie na pewno bedzie widać zarodek a moze nawet serduszko. Powodzenia :)

A kiedy miałaś dostać @??
Ja miałam ostatnia 20 kwietnia wiec liczę od tego terminu
Nie wiem co mi jutro powiedzą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie bardzo ostatnio sie stresowałam
Wylądowałam w szpitalu bo była krew
Powiedzieli ze chyba to poronienie
A okazało sie ze krew z hemoroidów
Staramy sie od 2 lat o drugie dziecko, rok temu w tym samym czasie zaszłam i poroniłam
A teraz we wtorek szliśmy na pierwsza wizytę do kliniki bezpłodności
Ufff
Życie zaskakuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No tak ten sam rocznik cZyli pewnie jak ja chcialas zdarzyć przed 30-stką:) ja bede miała dzidziusia prawie na 30 urodziny bo jestem z początka lutego :) lepszego prezentu nie mogłam sobie sprawić:) trzymam kciuki zeby wszystko u ciebie było dobrze i żebyśmy dotrwały do stycznia bez problemów:) ja mam termin mniej wiecej 26.01.17r. A ty?
Przepraszam Weronika doczytałam ze to twoje trzecie dZiecko:) super

Witaj maryqska na styczniowkach.
Nie mogę sobie przypomnieć kiedy dokładnie zaczęły mi się mdłości w pierwszej ciąży i tak czekam czy się rozkręci w tej ciąży czy nie. Teraz tak sobie myślę że mnie wtedy tak targało ze nie wiedziałam czy do pracy dojadę.wszędzie nosiłam torebki i mokre chusteczki na wypadek niespodzianki:/współczuję dziewczyny ze Was tak męczy.mam nadzieje ze ta ciąża będzie łaskawsza pod tym względem.
Piszecie o serduszkach i ja też już bym chciała usłyszeć,a wizyta dopiero w poniedziałek,ciekawe czy coś zobaczę.

No tak ten sam rocznik cZyli pewnie jak ja chcialas zdarzyć przed 30-stką:) ja bede miała dzidziusia prawie na 30 urodziny bo jestem z początka lutego :) lepszego prezentu nie mogłam sobie sprawić:) trzymam kciuki zeby wszystko u ciebie było dobrze i żebyśmy dotrwały do stycznia bez problemów:) ja mam termin mniej wiecej 26.01.17r. A ty?
Ja według kalendarza tez na 26 stycznia ostatnia om miałam 21 kwietnia I tak jak mówisz przed 30 zdążymy aczkolwiek ja zawsze chciałam mieć to 3 po 33 roku życia ale życie zweryfikowało samo i będzie przed 30

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry