Ja czekam na wizytę u gina... Trzymajcie kciuki [emoji85]
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciukasy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekam na wizytę u gina... Trzymajcie kciuki [emoji85]
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
A moja dzidzia 2 mm wiec jest półtora razy mniejsza od twojej dzidzi ktory masz tydzień?HappyBabyMama tak to masz chwile jeszcze , moja dzidzia ma 5mm i slyszalam serduszko wiec pewnie chwila moment[emoji5]
Danutka zaciskam kciuki
Anula kochana zapraszamy[emoji4]
A moja dzidzia 2 mm wiec jest półtora razy mniejsza od twojej dzidzi ktory masz tydzień?
Dziś obliczyła ze 5 tydzień 4 dzien.A który masz tydzień happymama?
Co z moimi obliczeniami wogole sie nie zgadzaDziś obliczyła ze 5 tydzień 4 dzien.
To podobnie jak ja masz ja mam 5t6d według kalkulatora a do lekarza dopiero ode 22 czerwca na 1 wizytę mam nadzieje ze będzie dobrze a i rocznik ten sam też jesteśmyCo z moimi obliczeniami wogole sie nie zgadza
Co z moimi obliczeniami wogole sie nie zgadza
Witam wszystkie nowe mamy I gratuluje serduszek.
Ja po usg, fasolinek ma ok 10mm, serduszka nie slyszalam ale widzialam. Lekarz powiedział że 7+2 plus minus trzy dni.
Wiec wszystko ok.
Jeeeeeej! Happy