reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
A jest tu jakaś przyszła lub obecna mama z Warszawy i może się podzielić opinią o swoim ginekologu?
olivka85
Zglaszam sie na ochotnika jestem z wawy, praga pld. Gina mam na abrahama 16 najpierw w poprzedniej ciazy chodzilam do Rutkowskiego mozna o nim znalezc opinoe w necie i w sumie to co pisza to prawda. Wizyta u niego trwa 5 min. Zleca badania, to on mnie wyslal na Amiopunkcje i kariotyp. Nie daje zwolnien.A jest tu jakaś przyszła lub obecna mama z Warszawy i może się podzielić opinią o swoim ginekologu?
Teraz chodze do Adamskiego bardzo dokladny wizyta trwa 30min robi duzo badan dla pewnosci. Mysle, ze jest lepszym lekarzem, slucha co sie mowi.
Madziulka890
Aktywna w BB
A jest tu jakaś przyszła lub obecna mama z Warszawy i może się podzielić opinią o swoim ginekologu?
Ja tez z Warszawy dr Pawel Mielewczyk, md clinik na siennej, wizyta ok 250, jestem zadowolona poniewaz jest tez endokrynologiem i w związku z moimi wahaniami tsh nie.musze chodzic dodatkowo do endokrynologa. Delikatny, wszystko tłumaczy, zwolnienia jak najbardziej, telefony odbiera, naa smsy odpisuje :-)
Madziulka890
Aktywna w BB
Marlena, super gratulacje! A kiedt mialaas om?
Bridget Jones
Julia jakoś mi Twój post umknął wcześniej, dobrze że jesteś w gronie mam które słyszały juz swoje serduszka,gratulacje
maryqska
witajcie chcialabym sie przywitac tak nie smialo, ale jak zobaczylam ile juz stron naskrobalyscie to cholernie sie przerazilam, przeciez ja Was nie nadrobie
przyjmiecie mnie do swojego grona???
dwa tygodnie ujrzalam dwie kreseczki, ale po drodze wyszly komplikacje, i bylo ciezko, nawet powiedzieli ze poronilam, dzis dowiedzialam sie ze moja beta wynosi 3 tys wiec pieknie rosnie, w piaek mam pierwsze usg, a termin kolo 28 stycznia, wiec zalapalam sie na koncoweczke
przyjmiecie mnie do swojego grona???
dwa tygodnie ujrzalam dwie kreseczki, ale po drodze wyszly komplikacje, i bylo ciezko, nawet powiedzieli ze poronilam, dzis dowiedzialam sie ze moja beta wynosi 3 tys wiec pieknie rosnie, w piaek mam pierwsze usg, a termin kolo 28 stycznia, wiec zalapalam sie na koncoweczke
reklama