reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Napisz po wizycie co u twojego maleństwaJa mam gina dzisiaj o 19;15 i zaczynam mieć stresa czy jest wszystko okey i oczywiście po raz drugi zobacze swoją fasolinkę nie moge się doczekać
Cześć Wam,
Co Was nadrobię i chcę coś pisać, to mój urwis mi nie daje. U mnie niestety, jak w poprzedniej ciąży wraz z 6tc nadeszły okropne mdłości i fatalne samopoczucie. W dodatku synek ma trzydniówkę. Apetytu nie mam w ogóle, ale jak za długo nic nie zjem to jest jeszcze gorzej. Podobnie jak Danuśka ratują mnie jabłka. Oby pierwszy trymestr minął, bo drugi wspominam bardzo miło
Co do wagi, to niestety, w związku z odstawieniem w maju (albo tak sobie tłumaczę) urwisa od piersi, przytyłam 4kg i startowałam z wagą 63 kg. Teraz na pewno nie przytyłam. Może nawet być mniej, bo jedzenie jest straszne, za wyjątkiem jabłek
Pozdrawiam
Co Was nadrobię i chcę coś pisać, to mój urwis mi nie daje. U mnie niestety, jak w poprzedniej ciąży wraz z 6tc nadeszły okropne mdłości i fatalne samopoczucie. W dodatku synek ma trzydniówkę. Apetytu nie mam w ogóle, ale jak za długo nic nie zjem to jest jeszcze gorzej. Podobnie jak Danuśka ratują mnie jabłka. Oby pierwszy trymestr minął, bo drugi wspominam bardzo miło
Co do wagi, to niestety, w związku z odstawieniem w maju (albo tak sobie tłumaczę) urwisa od piersi, przytyłam 4kg i startowałam z wagą 63 kg. Teraz na pewno nie przytyłam. Może nawet być mniej, bo jedzenie jest straszne, za wyjątkiem jabłek
Pozdrawiam
Madziulka890
Aktywna w BB
Hej dziewczyny :-) i ja wczoraj bylam na wizycie, słyszałam serduszko :-) lzy same lecialy bo ostatnio na tym etapie byla cisza , wiec ulga niesamowita. Wg usg termin na 2 stycznia i 9w1d , a wg om 8w6d. Pytalam o test pappa (czy jest wskazanie po poronieniu zatrzymanym) ale dr powieedzial ze beedziemy myslec jak w usg cos wyjdzie niee tak, a na chwile obecnaa nie widzi wskazan , doddal ze nie przepada za tym badaniem bo wyniki sa czesto falszywie dodatnie i jak juz lepiej zrobic badanie genetyczne. Na bol glowy najpieerw duzo wody, jak nie pomoze to troche coca coli rozgazowanej, Dziecko ma 2,49 mm i tetno 140. Jestem najszczesliwsza na.swiecie :-) lubie Was czytac i trzymam kciuki za nas wszystkie :-)
kolorowaMama
Kochane czytam was ale walczę sama ze sobą zeby nie zacząć wyc [emoji30] mdłości nasilają sie z dnia na dzien i wszystko co wezmę do ust rośnie [emoji85] druga ciąża a zupełnie inna od pierwszej [emoji15]
Trzymam kciuki Marlena za wizytę i czekamy na same dobre nowiny
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu
To startujemy z tej samej wagi tylko, ze u mnie juz +1kg [emoji33]Cześć Wam,
Pozdrawiam
Dziwne bo nie jem wiecej i jeszcze odrzuca mnie od slodkiego i miesa. Za to frytki ciagle za mna chodza i to pewnie powod tego dodatkowego kilograma.
Gratuluje serduszka! No i 2,49mm to juz. Nie kropeczka a duza kropka superHej dziewczyny :-) i ja wczoraj bylam na wizycie, słyszałam serduszko :-) lzy same lecialy bo ostatnio na tym etapie byla cisza , wiec ulga niesamowita. Wg usg termin na 2 stycznia i 9w1d , a wg om 8w6d. Pytalam o test pappa (czy jest wskazanie po poronieniu zatrzymanym) ale dr powieedzial ze beedziemy myslec jak w usg cos wyjdzie niee tak, a na chwile obecnaa nie widzi wskazan , doddal ze nie przepada za tym badaniem bo wyniki sa czesto falszywie dodatnie i jak juz lepiej zrobic badanie genetyczne. Na bol glowy najpieerw duzo wody, jak nie pomoze to troche coca coli rozgazowanej, Dziecko ma 2,49 mm i tetno 140. Jestem najszczesliwsza na.swiecie :-) lubie Was czytac i trzymam kciuki za nas wszystkie :-)
Powodzenia, czekam na relacje z wizytyMadziulka890 Mamy ten sam tydzien i dzień ciąży
Ja dokłądnie sie dzisiaj dowiem na kiedy termin.. Mi mówiła że coś koło 5 dzisiaj będę wiedziec
Może będziemy miały na ten sam dzień
Jejku bardzo Ci wspolczuje. Mnie wczoraj bite 12 godzin meczyly i mialam dosc, nie dalabym chyba rady tak codziennie. Bardzo bardzo mi przykro, ze sie tak meczysz mam nadzieje, ze niedlugo przejda :* tulam.Kochane czytam was ale walczę sama ze sobą zeby nie zacząć wyc [emoji30] mdłości nasilają sie z dnia na dzien i wszystko co wezmę do ust rośnie [emoji85] druga ciąża a zupełnie inna od pierwszej [emoji15]
8tc [emoji7]
kolorowaMama
Dziekuje kochane :*
Modlę sie zeby to odpuściło razem z nadejściem II trymestru
Modlę sie zeby to odpuściło razem z nadejściem II trymestru
reklama
Kciuki za wizyty i maluszki.
Współczuje mdłości.
Ja już zaczęłam ósmy tydzień, uff, mdłości brak i mam nadzieję, że już tak zostanie.
Ja dzisiaj zaczelam 8tc i pierwszy raz mialam przywitanie z toaleta
Ale od rana nie jest źle
Zazdroszcze wam takich duzych dzidziusiow! Ja mam wizyte dopiero w poniedzialek