reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
A jest tu jakaś przyszła lub obecna mama z Warszawy i może się podzielić opinią o swoim ginekologu?
Zglaszam sie na ochotnika jestem z wawy, praga pld. Gina mam na abrahama 16 najpierw w poprzedniej ciazy chodzilam do Rutkowskiego mozna o nim znalezc opinoe w necie i w sumie to co pisza to prawda. Wizyta u niego trwa 5 min. Zleca badania, to on mnie wyslal na Amiopunkcje i kariotyp. Nie daje zwolnien.
Teraz chodze do Adamskiego bardzo dokladny wizyta trwa 30min robi duzo badan dla pewnosci. Mysle, ze jest lepszym lekarzem, slucha co sie mowi.

A jest tu jakaś przyszła lub obecna mama z Warszawy i może się podzielić opinią o swoim ginekologu?

Ja tez z Warszawy dr Pawel Mielewczyk, md clinik na siennej, wizyta ok 250, jestem zadowolona poniewaz jest tez endokrynologiem i w związku z moimi wahaniami tsh nie.musze chodzic dodatkowo do endokrynologa. Delikatny, wszystko tłumaczy, zwolnienia jak najbardziej, telefony odbiera, naa smsy odpisuje :-)

witajcie :)chcialabym sie przywitac tak nie smialo, ale jak zobaczylam ile juz stron naskrobalyscie to cholernie sie przerazilam, przeciez ja Was nie nadrobie

przyjmiecie mnie do swojego grona???

dwa tygodnie ujrzalam dwie kreseczki, ale po drodze wyszly komplikacje, i bylo ciezko, nawet powiedzieli ze poronilam, dzis dowiedzialam sie ze moja beta wynosi 3 tys wiec pieknie rosnie, w piaek mam pierwsze usg, a termin kolo 28 stycznia, wiec zalapalam sie na koncoweczke

Witaj maryqska:) dziewczyny ja juz sie cieszylam ze pare dni nie wymiotowalam i ze juz nie będę a tu masz ci los ...znów dzisiaj od nowa.ech ja chce jyz drugi trymestr:)

reklama
Ja w pierwszej ciazy całe 3 mce wymiotowałam, aż zwalnialam sie z zajęć bo nie mogłam wysiedzieć
Ech
A teraz tylko lekkie mdłości
Czasem zwymiotuje,
Ale u mnie dopiero początek 6 tydzien

Do góry