Lui do 10ego juz niedaleko!
Damy radę!
Mam nadzieję, że jest u mnie wszystko w porządku, a te poprzednie dziwne sytuacje wynikały po prostu z tego, że ciąża jest o tydzień młodsza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lui do 10ego juz niedaleko!
A u mnie pojawiły się brązowe plamienia. Umieram ze strachu. Przeniosłam wizytę na jutro.
Dzisiaj nie przyjmuje mój lekarz nie dużo, kilka plamek ale i tak sie boje leżę na wszelki wypadekA dużo masz tych plamien? Nie możesz iść dzisiaj jeszcze do lekarza?
Dziś zaczął się 7 tydzień.To może jedź na pogotowie? Będziesz na pewno spokojniejsza. Dadzą Ci może ewentualnie jakieś leki na podtrzymanie ciąży. Który masz tydzień?
Jak czytałam w internecie to bardzo dużo kobiet ma we wczesnej ciązy plamienia i raczej są nie groźne.