reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
To może jedź na pogotowie? Będziesz na pewno spokojniejsza. Dadzą Ci może ewentualnie jakieś leki na podtrzymanie ciąży. Który masz tydzień?

Jak czytałam w internecie to bardzo dużo kobiet ma we wczesnej ciązy plamienia i raczej są nie groźne.

Ja słyszałam że takie plamienia nie są groźne ale jak się to mówi lepiej dmuchać na zimne i może lepiej jechac na te pogotowie? będziesz spokojniejsza napewno

Lekarz w poprzedniej ciąży mi powiedział ze każde plamienie może oznaczać zagrożenie. Ale nie musi... Ja teraz tez miałam kilka dni delikatne, a okazało się że to prawdopodobnie po aplikatorze do luteiny. Błona sluzowa w ciazy jest bardzo delikatna, i łatwo o mikrouszkodzenia.

Wątek lutówek już się rozkręcił, ale do was też zaglądam. Chociaż piszecie tyle, że trudno was dogonić :p
My tam teraz gadamy o kalendarzach ciążowych, pomyślałam, że może któraś z Was też by taki chciała.
Można je kupić tu. Twój kalendarz ciąży.
Jest też konkurs na Facebooku do niedzieli i można je wygrać.

Załączniki

• k1.jpg
    k1.jpg
    113,7 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Ja bym tak czy siak pojechała na Twoim miejscu. Zbadać Cie muszą, a zaoszczędzisz sobie niezłych nerwów! Wiem co mówię, bo ja przez nerwytm przez dwa dni nic nie jadłam.

Ja miałam kiedyś taką sytuację w pierwszej ciąży. I prawdopodobnie to był wyniki zbytniego szaleństwa z mężem w sypialni. Tam w środku jest teraz tak wszystko delikatne..

Do góry