reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Mnie meczy zazwyczaj do 13 i późnym wieczorem [emoji30] mam juz dosc tracę apetyt na wszystko przez te mdłości [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Znam ten ból mnie mecza dzień w dzień i probwalam wszystkiego obecnie biorę takie wit.prenatal uno z imbirem i od tej pory jyz nie wymiotuje a mdlosci jakby lekko byly mniejsze.opasek nie probowalam

KolorowaMama mi na poczatku nic nie pomagało na mdłości i wymioty.
Później zaczełam poprostu eksperymentowac z jedzeniem ..
Moze spróbuj wykluczyc po czym masz mniejsze a po czym wieksze a i tabletki prevomit miałam przepisane od gina i minimalnie pomagało żadne herbatki z imbirem nie pomagały mi.

Ale widocznie chyba trzeba poprstu to przeczekać
Ja już zaczełam 9t 1d więc mdłości mam minimalnie mniejsze i co najwazniejsze już nie wymiotuję

Lui wydaje mi sie ze jak rosnie to jest dobrze. a szczegolow dowiesz sie od lekarza bo my to tylko mozemy gdybac ;)
kiedy masz wizyte?

Lui wydaje mi sie ze jak rosnie to jest dobrze. a szczegolow dowiesz sie od lekarza bo my to tylko mozemy gdybac ;)
kiedy masz wizyte?

Wizytę mam 10 czerwca. No lekarz mi powiedział, że kiepsko by było jakby beta stała w miejscu albo nie dał Boże by spadała. A tu rośnie.. Chociaż na tym etapie przyrost jest wolniejszy. Do 4 tygodnia rosła mi dwukrotnie.

Teraz miałam wzrost z 8000 do 12000 w ciąży 3 dni. Szału nie ma.
Najbardziej martwi mnie to, że kompletnie nie mam żadnych objawów.

Lui kochana cierpliwości nasze ciało dokonuje czasami niemożliwego takze bądź dobrej mysli, nie myśl o tych liczbach tylko o swoim maleństwie i mocno wierz, w to ze wszystko bedzie dobrze a tak bedzie ! Nasza psychika ma wilka sile :)

Dziewczyny co to była za noc mdłości mieszały sie z okropna zgaga, myslalam ze oszaleje [emoji15] byle przetrwać jeszcze miesiąc i moze odpuści troche ta hormonalna burza [emoji16]

Miłego dnia dla Was i cudownego dla dzieciaczków w dniu ich święta[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lui to trzeba się tylko cieszyc i czekac, a brak objawow nic nie znaczy przeciez.

Na przeziebienie mi pomoglo 3xdziennie mikstura z cytryny imbiru miodu i wcisnietego czosnku zalac ciepla woda i wypic to praktycznie to samo co ten *spam*.

Ja mam dzis wilczy apetyt zezarlabym wszystko co napotkam na drodze. I jeszcze smierdzi mi kazda zupa jak sie gotuje

reklama
HappyBabyMama brazowe podobno sa niegrozne, niedobre sa z zywa czerwona krwia
Ale oczywiscie na Twoim miejscu tez bym pobiegla to sprawdzic

Do góry