reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Mnie meczy zazwyczaj do 13 i późnym wieczorem [emoji30] mam juz dosc tracę apetyt na wszystko przez te mdłości [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Znam ten ból mnie mecza dzień w dzień i probwalam wszystkiego obecnie biorę takie wit.prenatal uno z imbirem i od tej pory jyz nie wymiotuje a mdlosci jakby lekko byly mniejsze.opasek nie probowalam

KolorowaMama mi na poczatku nic nie pomagało na mdłości i wymioty.
Później zaczełam poprostu eksperymentowac z jedzeniem ..
Moze spróbuj wykluczyc po czym masz mniejsze a po czym wieksze a i tabletki prevomit miałam przepisane od gina i minimalnie pomagało żadne herbatki z imbirem nie pomagały mi.

Ale widocznie chyba trzeba poprstu to przeczekać
Ja już zaczełam 9t 1d więc mdłości mam minimalnie mniejsze i co najwazniejsze już nie wymiotuję

Lui wydaje mi sie ze jak rosnie to jest dobrze. a szczegolow dowiesz sie od lekarza bo my to tylko mozemy gdybac ;)
kiedy masz wizyte?

Lui wydaje mi sie ze jak rosnie to jest dobrze. a szczegolow dowiesz sie od lekarza bo my to tylko mozemy gdybac ;)
kiedy masz wizyte?

Wizytę mam 10 czerwca. No lekarz mi powiedział, że kiepsko by było jakby beta stała w miejscu albo nie dał Boże by spadała. A tu rośnie.. Chociaż na tym etapie przyrost jest wolniejszy. Do 4 tygodnia rosła mi dwukrotnie.

Teraz miałam wzrost z 8000 do 12000 w ciąży 3 dni. Szału nie ma.
Najbardziej martwi mnie to, że kompletnie nie mam żadnych objawów.

Lui kochana cierpliwości nasze ciało dokonuje czasami niemożliwego takze bądź dobrej mysli, nie myśl o tych liczbach tylko o swoim maleństwie i mocno wierz, w to ze wszystko bedzie dobrze a tak bedzie ! Nasza psychika ma wilka sile :)

Dziewczyny co to była za noc mdłości mieszały sie z okropna zgaga, myslalam ze oszaleje [emoji15] byle przetrwać jeszcze miesiąc i moze odpuści troche ta hormonalna burza [emoji16]

Miłego dnia dla Was i cudownego dla dzieciaczków w dniu ich święta[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lui to trzeba się tylko cieszyc i czekac, a brak objawow nic nie znaczy przeciez.

Na przeziebienie mi pomoglo 3xdziennie mikstura z cytryny imbiru miodu i wcisnietego czosnku zalac ciepla woda i wypic to praktycznie to samo co ten *spam*.

Ja mam dzis wilczy apetyt zezarlabym wszystko co napotkam na drodze. I jeszcze smierdzi mi kazda zupa jak sie gotuje

reklama
HappyBabyMama brazowe podobno sa niegrozne, niedobre sa z zywa czerwona krwia
Ale oczywiscie na Twoim miejscu tez bym pobiegla to sprawdzic

Do góry