reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Hmm czy to mozliwe aby mi sie juz podbrzusze powiekszylo? Bo czuje pod reka jakbym takie bardziej wypukle sie zrobilo a zawsze bylo plasciutkie. [emoji848] ktoras cos takiego u siebie zauwazyla?
Ja mam sadełko na codzień ale na dzień dzisiejszy wyglądam jakbym przynajniej w 4tym miesiącu była. (W spodnie się nie mieszcze)
kolorowaMama
Fanka BB :)
Mój brzuch tez tak dziwnie wyglada, wyczytałam ze moze to byc efekt zatrzymanej wody w organizmie, albo jeżeli jest to ciąża kolejna to brzuszek moze pojawić sie szybciej, ja jestem z wagi piórkowej 49kg mój brzuch jest wrecz wklęsły normalnie a obecnie wyglądam tak
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka24
Mnie też wyskoczył brzucho... Normalnie jakby trzeci miesiąc... W spodnie się nie mieszcze powoli,spódnice... Bluzki dźwiga mi z przodu i robią się krótsze... Ehh... Ja jestem po przepuklinie z pierwszej ciąży i szybciej mnie wypycha chyba [emoji15]
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka24
Jak będziesz u gina to poproś o wykaz bakteriologiczny,może to infekcja...@Paraplu ja mam taki duży sadlasty brzuch, że nie wiem co by mi musiało wyskoczyć żebym zobaczyła ;p
Ja dzisiaj żadnych objawów, w dzień aż miałam kryzys z tego powodu,ale przypomniałam wasze słowa, że jednego dnia się ma drugiego nie i jakoś się uspokoiłam no może tak nie do końca uspokoiłam bo martwi mnie wydzielina z pochwy ;/czuć ją ( nie śmierdzi ale taki specyficzny zapach) i dość dużo tego leci ;/
Oj dziewczyny, obyście miały rację z tym, że jest za wcześnie. Może to jest kwestia tego, że owu wystąpiła później..
Nie mam pojęcia. Czytam różne wypowiedzi w internecie i widzę, że u każdej jest inaczej. Jedna słyszy serduszko w 5 tygodniu, a druga dopiero w 8..
Skoro pęcherzyk urósł i pojawił się zarodek, to może nie jest tak źle?
Brzuch mnie boli jak na miesiączkę od czasu do czasu. A do tego wszystkiego biorę luteine dopochwowo 3x2..
Nie mam pojęcia. Czytam różne wypowiedzi w internecie i widzę, że u każdej jest inaczej. Jedna słyszy serduszko w 5 tygodniu, a druga dopiero w 8..
Brzuch mnie boli jak na miesiączkę od czasu do czasu. A do tego wszystkiego biorę luteine dopochwowo 3x2..
reklama
Danutka24
Na pewno będzie dobrze,zobaczysz [emoji4] widzisz,każda z nas inaczej przechodzi ciążę, inaczej mamy na Usg,wyniki bety itd. Nie zmartwiaj się na zapas,dzieciątku to nie pomaga [emoji6] poczekaj,poznaj opinię innego gina i wszystko będzie dobrze.!Oj dziewczyny, obyście miały rację z tym, że jest za wcześnie. Może to jest kwestia tego, że owu wystąpiła później..