reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja mam juz +0,5kg :/ ale sporo poszlo w cycki (a przynajmniej wmawiam sobie, ze tam poszlo ;) ) bo ciezkie bardzo sie zrobily :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Zazdroszcze że tobie idzie w cycki :) Moje małe to leciutko urosły a szkodaa ..

Właściwie to nie wiele mi powiedział. Tylko tyle, że jest zarodek i nie ma akcji serca i być może zarodek jest jeszcze za mały. A kurde nawet nie wiem ile ma zarodek i ile ma pęcherzyk.

Jak się go zapytałam czy jest wszystko w porządku to powiedział, że kiepsko to widzi.

Kurde Lui kochana a ktory to tydzien ciazy dokladnie?
Nie denerwuj sie moze serduszko pojawi sie za pare dni! Nie trac nadziei[emoji4]

@Lui :) znalazłam informację że masz termin na 18tego.
Jeszcze jest wcześnie.
Zanim się poddasz skonsultuj to z innym lekarzem na innym usg.

Dokładnie mam 6t + 2d.
W poniedziałek chcemy iść z mężem do innego lekarza, żeby skonsultować to wszystko. Może po prostu jest zarodek za mały?

reklama
Do góry