reklama
kolorowaMama
Fanka BB :)
Brzusio nie martw sie na zapas na wszystko musi przyjść czas jesteśmy z Toba [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi ) :*
W przyszłym tyg mam wizytę u gina i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok!
W przyszłym tyg mam wizytę u gina i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok!
ankamaz
ja jak byłam w 5 tyg to nie było jeszcze, od 6 chyba można zobaczyćDziewczyny czy któraś z Was juz widziała serduszko na usg?ja mam wizytę we wtorek i strasznie sie stresuje czy będzie serduszko i czy będzie wszystko ok
Powiem Ci, że to moja druga ciąża, fizycznie póki co mniej zmęczona, ale psychicznie fiksuję co chwila ;p
a od kiedy robi się usg 'po brzuchu', a nie dopochwowe ?
Hej dziewczyny
Mam pytanie, bo tak czytam o waszych dolegliwościach i jak patrze na siebie to... coś zaczynam się martwić bo okej nie ma miesiączki i testy pokazały ciaze ale poza tym ze bolały mnie piersi parę dni i są nabrzmiale to nic mi innego nie jest... żadnych mdłości, nic takiego. Nie wiem, może to za wcześnie ? ( koniec 5 tygodnia) a może test się pomylił ? A może pierwsza ciąża jest 'lagodna' ?
Co o tym myślicie. .. ?
Hej, ja w pierwszej ciazy nie wiedzialam co to miec mdlosci i wogole bardzo dobrze znioslam bez zadnych dolegliwosci ale za to przy trj ciazy to masakra... odliczam dni do konca I trymestru i mam nadzieje ze minie..
Witam wszystkie styczniowe Mamy:-) Mogę do Was dołączyć?
Ja już po pierwszym usg, termin mam na 11.01, słyszałam już bicie serduszka mojej Kruszynki; -) To moja 3 ciąża, ale (mam nadzieję) zostanę po raz drugi , mam rocznego synka. Trochę przeraża mnie tak mała różnica wieku, bo będzie to max 20mcy.
Ja już po pierwszym usg, termin mam na 11.01, słyszałam już bicie serduszka mojej Kruszynki; -) To moja 3 ciąża, ale (mam nadzieję) zostanę po raz drugi , mam rocznego synka. Trochę przeraża mnie tak mała różnica wieku, bo będzie to max 20mcy.
Paraplu
Hej dziewczyny
Mam pytanie, bo tak czytam o waszych dolegliwościach i jak patrze na siebie to... coś zaczynam się martwić bo okej nie ma miesiączki i testy pokazały ciaze ale poza tym ze bolały mnie piersi parę dni i są nabrzmiale to nic mi innego nie jest... żadnych mdłości, nic takiego. Nie wiem, może to za wcześnie ? ( koniec 5 tygodnia) a może test się pomylił ? A może pierwsza ciąża jest 'lagodna' ?
Co o tym myślicie. .. ?
U mnie 5tc+4 i dzisiaj np. oprocz bolacych piersi to nic mi nie dolega. A bola dosc nieprzyjemnie bo bez stanika to nie idzie chodzic :/ a na lozku ciezko mi znalezc im miejsce zeby nie bolaly.
Ale jak juz wspomnialam to jedyna w tej chwili dolegliwosc az czasem sie martwie czy wszystko okej. Za tydzien usg i sie okaze.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Dziewczyny czy któraś z Was juz widziała serduszko na usg?ja mam wizytę we wtorek i strasznie sie stresuje czy będzie serduszko i czy będzie wszystko ok
Ja byłam 5+5 i lekarz powiedział że jeszcze za wcześnie żeby coś zobaczyć.
reklama
Bridget Jones
Witajcie nowe mamy,
ja dziś miałam dzień spacerowy,od rana do wieczora z przerwą na obiad z rodzicami.
Współczuję dziewczyny z mdłościami,przechodziłam przez to w pierwszej ciąży.Wychodziłam z domu po rzyganiu i ledwo weszłam do pracy robiłam to samo na dzień dobry.masakra.ale minęło w drugim trym. Ciekawe czy w tej tez mnie dopadna mdłości.
Teraz z objawów mam bolące piersi,ale bolą inaczej niż w poprzedniej ciąży, teraz czuję jakbym produkowała juz mleko,strasznie nie lubię tego uczucia.Libido dalej u mnie na dnie,mam wgl dotyko wstręt,nawet ręce mam nadwrażliwe.mam nadzieje ze minie.
Jako że moja beta urosła na tyle ze można już coś na usg zobaczyć to jutro lekarz kazal przyjsc żeby sprawdzic czy ciaza jest tam gdzie być powinna.
Pozdrowionka dla wszystkich
ja dziś miałam dzień spacerowy,od rana do wieczora z przerwą na obiad z rodzicami.
Współczuję dziewczyny z mdłościami,przechodziłam przez to w pierwszej ciąży.Wychodziłam z domu po rzyganiu i ledwo weszłam do pracy robiłam to samo na dzień dobry.masakra.ale minęło w drugim trym. Ciekawe czy w tej tez mnie dopadna mdłości.
Teraz z objawów mam bolące piersi,ale bolą inaczej niż w poprzedniej ciąży, teraz czuję jakbym produkowała juz mleko,strasznie nie lubię tego uczucia.Libido dalej u mnie na dnie,mam wgl dotyko wstręt,nawet ręce mam nadwrażliwe.mam nadzieje ze minie.
Jako że moja beta urosła na tyle ze można już coś na usg zobaczyć to jutro lekarz kazal przyjsc żeby sprawdzic czy ciaza jest tam gdzie być powinna.
Pozdrowionka dla wszystkich