reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Całkiem podobnie jak dla was, dla mnie to nie zrozumiałe jeszcze próbował mnie straszyć zwolnieniem z pracy jak opuszczę jakies dni z powodu złego samopoczucia [emoji15][emoji15][emoji15] no nic nie bede sie przejmowała jutro jakos przetrwam a od poniedziałku mam nadzieje bede juz na zwolnienie, za ktore pewnie zapłaci mi grosze [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane milo czytac, ze wszystko Oki u Was ;)

Ja poszłam walczyć o swoje prawa i jakaś przerwe w pracy ale usłyszałam, ze względem mojego szefa ta praca jest lekka i musi traktować mnie na równi z reszta pracownikow ( pracuje ja i 2 facetów) także nie wiem ktory z Panów jest w ciazy, ze podpisałam umówe ze pracuje bez przerwy i ze to jeszcze nie jest ciąża ( ?!?!?) i on sie nie martwi przynajmniej do 12tc litoooosci! Dobrze, ze w sobotę mam prywatna wizytę to wezmę zwolnienie i położę mu przed nos [emoji49]

Kochana, napisz do hse jak wyglada sytuacja, jemu tak nie wolno cie traktowac.
Zapytaj co masz zrobic.
A gdyby chcial cie zwolnić to mozesz go podac o dyskryminacje ze wzgledu na ciaze I gosciu bedzie mial przerabane.
Jesli bys Potrzebowala pomocy I chcesz sprobowac powalczyc to napisz do mnie pw.

Kochana, napisz do hse jak wyglada sytuacja, jemu tak nie wolno cie traktowac.
Zapytaj co masz zrobic.
A gdyby chcial cie zwolnić to mozesz go podac o dyskryminacje ze wzgledu na ciaze I gosciu bedzie mial przerabane.
Jesli bys Potrzebowala pomocy I chcesz sprobowac powalczyc to napisz do mnie pw.

Napisze do Ciebie tylko dotrę do domu bo bateria umiera [emoji15] pokazałam mu wszystko na stronie a on na to ze w tej firmę sa wlanie prawa [emoji23][emoji122]

Hej dziewczyny,u mnie nadal rozciąganie podbrzusza wiec jak siedzę to się kręcę jakbym miała owsiki;)jutro idę na bete wiec trzymajcie kciuki.
Średnio mi idzie cytowanie jak na komrce pisze wiec wybaczcie ze pisze tak ogolnie.W każdym razie gratuluję dobrych wieści z wizyt.
Kolorowamama nie daj się palantowi wykiwac,z tego co piszesz i tak będziesz pewnie musiała innej pracy szukać po porodzie wiec nie narażaj się,masz swoje prawa.
Co do wieku to ja rocznik 86 i czekam na drugie dziecko:)

Hej dziewczyny,u mnie nadal rozciąganie podbrzusza wiec jak siedzę to się kręcę jakbym miała owsiki;)jutro idę na bete wiec trzymajcie kciuki.
Średnio mi idzie cytowanie jak na komrce pisze wiec wybaczcie ze pisze tak ogolnie.W każdym razie gratuluję dobrych wieści z wizyt.
Kolorowamama nie daj się palantowi wykiwac,z tego co piszesz i tak będziesz pewnie musiała innej pracy szukać po porodzie wiec nie narażaj się,masz swoje prawa.
Co do wieku to ja rocznik 86 i czekam na drugie dziecko:)

Trzymamy kciuki :) a palanta załatwię [emoji123][emoji16]

A powiedzcie mi kiedy powinno się zgłosić pracodawcy ze jest się w ciąży bo ja zaświadczenie będę miała dopiero 22 czerwca i pracuje w państwowej na czas nieokreślony

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem jak w PL ale tutaj w UK jak zglosimy szybciej to lepiej dla nas bo na wszystkie wizyty u lekarza, położnej czy na zajęcia w szkole rodzenia przysługuje dzien wolny 100% płatny.

Nie wiem jak w PL ale tutaj w UK jak zglosimy szybciej to lepiej dla nas bo na wszystkie wizyty u lekarza, położnej czy na zajęcia w szkole rodzenia przysługuje dzien wolny 100% płatny.
Ja sie tylko doczytalam ze czas wolny, a nie caly dzień.

Ja wreszcie w domku. A. Pojechał do mamy, upiec nam obiad (Kuchenka nam wysiadła a Landlord na wakacjach) Będzie ciekawie jak wróci.

Córa wcina pierogi a mi sie nic nie chce.

Pytanko dziewczyny, jak u was z "dorosłymi zabawami"?

Ja sie tylko doczytalam ze czas wolny, a nie caly dzień.

Ja wreszcie w domku. A. Pojechał do mamy, upiec nam obiad (Kuchenka nam wysiadła a Landlord na wakacjach) Będzie ciekawie jak wróci.

Córa wcina pierogi a mi sie nic nie chce.

Pytanko dziewczyny, jak u was z "dorosłymi zabawami"?

U mnie "dorosle zabawy" nie istnieja ;)
Ja mam checi ale luby mysli chyba ze jestem krucha jak skorupka jajka bo boi sie mnie dotknac ;) Mam nadzieje, że mu to przejdzie :p

reklama
Do góry