reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@malami25 jak wizyta ??
@aniay a ty nie miałaś mieć dzisiaj usg ??
Wszystko w porządku [emoji2] ciąża potwierdzona. Ok 4 tydzień. Na razie tylko przez brzuch miałam usg, więc nie wiele było widać (bardzo mały kropek [emoji8]). Dostałam duphaston i acard na podtrzymanie i 24 mam przyjść na normalną ciążową wizytę.

Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny,czytam Was i czekam czy dołączę czy nie.Gratuluję wszystkim potwierdzonym mamom styczniowym.Ja póki co mam testy pozytywne ale słaba beta,14 dni po owulacji tylko 40 także zobaczę jutro czy idzie w górę czy w dół.pozdrawiam wszystkie styczniowki:)

Trudno powiedzieć, bo owu nie pilnowałam, a cykle mam różne. Wahają się między 26 a 30 dni. @ miałam 13.04 i skończyła się 14.04. Nigdy takiej krótkiej nie miałam. Przeważnie 5 dni mocno krwawię, a potem ze 3 plamienia jeszcze. A teraz ledwo się zaczęła i od razu koniec. Bez plamienia nawet

Za tydzien w czwaryek :)
No to obie będziemy się stresować za tydzień :happy: bo u mnie też pierwsza wizyta :happy:
Wszystko w porządku [emoji2] ciąża potwierdzona. Ok 4 tydzień. Na razie tylko przez brzuch miałam usg, więc nie wiele było widać (bardzo mały kropek [emoji8]). Dostałam duphaston i acard na podtrzymanie i 24 mam przyjść na normalną ciążową wizytę.

Malami super!!! Teraz z górki :laugh2:

Cześć dziewczyny,czytam Was i czekam czy dołączę czy nie.Gratuluję wszystkim potwierdzonym mamom styczniowym.Ja póki co mam testy pozytywne ale słaba beta,14 dni po owulacji tylko 40 także zobaczę jutro czy idzie w górę czy w dół.pozdrawiam wszystkie styczniowki:)
Czekamy na dobre wieści i mamy nadzieję że powiększysz nasze grono :happy:

Dziewczyny kiedy idziecie do gina? Ja mam wizytę w 19.01 w czwartek i nie wiem czy to za wcześnie czy akurat...bardzo się tym stresuję, bo wszytko jest dla mnie takie pierwsze.:eek:

Dla mnie tez wszystko nowe i to w obcym kraju na dodatek.

Ide na usg 28 maja do gina.
Kolejne usg mam 20 czerwca u poloznej.

Łącze się z tobą w bólu. Dla mnie też Anglia to Nowość. Oliwka urodziła się w Irlandii a pierwszą ciąże przechodziłam w Polsce.

@asia_muffinkowa
Ja 19.05 USG, 20.05 Lekarz rodzinny, 24.05 położna. Zobaczymy jak się to potoczy dalej.

@Bridget Jones Mam nadzieję że dołączysz kochana, powodzenia.

reklama
Do góry