Wow... super!!! [emoji2]Ale macie magiczne kciukasy beta 902.6! Lecę do gina po leki na podtrzymanie.
Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI P6-U06 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow... super!!! [emoji2]Ale macie magiczne kciukasy beta 902.6! Lecę do gina po leki na podtrzymanie.
Ja tam się nie dziwię, bo my już mamy kłótnie o imiona hehe a wózek to ja przy synu kupiłam 3w1 używany i później sprzedałam za tyle samo co kupiłam, a teraz też nie zamierzam nowego kupować ale ja to tak mam ;p ubranka dla małego to wiosną kupuję na zimę z wyprzedaży w sieciówkach dużo rzeczy ;p albo po prostu na promocjach też latam czasami po ciuchach i ostatnio były legginsy h&m ciążowe za 1 zł, do latania po domu idealne, no i wzięłam ale po wypraniu szybko schowałam głęboko w szafie- jakbym wielki grzech popełniła ;pPrzerwa w pracy, mam nadzieje ze wsxystkie trzymacie sie dobrze. Ja od rana zasypialam ale kupilam czekolade, poslodzilam herbate I jakoś leci brzuch mnie dzis znowu pobolewa, zwlaszcza jak dlugo siedze albo jak wstaje z krzesla.
Z moim A. Wczoraj zrobilismy wstepna liste duzych rzeczy dla dziecka. Wychodzi tego koło 1000 funtow wydatkow z czego najwiekszy to wozek.
I zanim cos powiecie ze za wcześnie na planowanie to my tak już mamy, moja przeprowadzke do UK planowalismy z prawie trzyletnim wyprzedzeniem.
to 5 tydzień, nie ? super ! gratuluję i cieszę się ogromnieAle macie magiczne kciukasy beta 902.6! Lecę do gina po leki na podtrzymanie.
Tak wychodzi [emoji6] zaraz wejdę do gina to się dowiem. Wizytę mam na 16to 5 tydzień, nie ? super ! gratuluję i cieszę się ogromnie
No my mamy takie uniwersalne: Alex czyli albo Alexandra, Alexander bo musimy takie zeby I po angielsku I po polsku pasowalo. Zeby zadni dziadkowie sobie jezykow nie polamali.Aniay hehe ja sie nie dziwie
My juz od 2 miesiecy mamy imie dla dziewczynki
A co do wydatkow to tez juz licze. Chociaz wyprawka to bedzie najmniejszy problem! Musimy mieszkanie dokonczyc bo jest w permentnym remoncie od 3 lat
Na to pojda grube tysiace chociaz i tak chce zrobic niezbedne minimum.
No my mamy takie uniwersalne: Alex czyli albo Alexandra, Alexander bo musimy takie zeby I po angielsku I po polsku pasowalo. Zeby zadni dziadkowie sobie jezykow nie polamali.
Z doswiadzenie jednak wiem ze imiona sie zmieniaja przed samym porodem czasem.
Moj A. Jest anglikiem. Pal licho reszte ale byloby dziwnie jakby tata nie potrafil imienia dziecka wymowicU mnie to samo. Chcielismy polskie imie ale na tyle proste aby nie sprawialo klopotow w Holandii z pisownia i wymowa. Dlatego dziewczynka bedzie najprawdopodobniej Helena a dla chlopa to nie mam pojecia
Za tydzien w czwaryek