reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Madziulka nie martw się na zapas... Objawy ciąży są naprawdę różne...jedne mają wszystkie możliwe objawy a drugie żadnych... Głowa do góry i czekamy razem z tobą na wizytę i gina.
A kolejna sprawa to każda ciąża u jednej kobiety jest inna... Właśnie się o tym przekonuję... W pierwszej ciąży która porobiłam w 13 tyg prawie żadnych objawów oprócz zaparc.. W drugiej to samo... A teraz zaparc narazie nie ma...ale za to występują mdłości... I brak apetytu na niektóre potrawy...

reklama
Hejka, ja dziś w smutnym nastroju a to dlatego, że od rana brzuch boli, krew leci, rozwolnienie czyli wszystko jak przy okresie :sad::sad: Progesteron dziś 3 dzień, nie poszłam do pracy, wzięłam dwa dni wolnego i leżę plackiem. Może coś pomoże. Czemu nie może być tak łatwo ja przy dwóch pierwszych???:(

Na wieczor albo I na ranek, moja wlasna zlota mysl dzisiaj po ktorej Odpuscilam zamartwianie.
Nie mam wplywu co sie wewnatrz dzieje, moge tylko wierzyć że jest dobrze. Martwiemie sie o zle rzeczy które moga a nie musza sie stac, nie przygotuje mnie na nie ani nie sprawi ze beda mniej bolesne.
Zamiast sie martwic lepiej cieszyć sie każdym kolejnym dniem.
dzięki ! Niby to takie oczywiste, ale fajnie, że 'powiedziałaś' to na głos ! ;))) jestem tydzień od pokazania się dwóch kresek a wykończona psychicznie jak po 9 m-cach - a boli, a nie boli, a czuje, a nie czuję ! koniec z tym :)

Hejka, ja dziś w smutnym nastroju a to dlatego, że od rana brzuch boli, krew leci, rozwolnienie czyli wszystko jak przy okresie :sad::sad: Progesteron dziś 3 dzień, nie poszłam do pracy, wzięłam dwa dni wolnego i leżę plackiem. Może coś pomoże. Czemu nie może być tak łatwo ja przy dwóch pierwszych???:(
a do gina może ci się uda dzisiaj ?
trzymaj się mocno,tulę :)))

Czesc dziewczyny,

Wczoraj znalazlam wasze forum, i tak sobie was obserwuje. Chcialam wam zyczyc bardzo spokojnej ciazy!!! Ciesze sie razem z Wami.Ja mam nadzieje do Was niedlugo dolaczye, chociaz wczoraj robilam test niestety byl negatywny, ale byc moze za wczesnie go zrobilam. W niedziele bede powtarzac i mam nadzieje ze zobacze dwie piekne kreski ;)... juz sie doczekac nie moge.

Trzymajcie sie cieplutko

reklama
Do góry