reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

mnie bolały cycki, teraz już nie,nie powiększyły się, ból podbrzusza tylko czasami, za to mam zgagę co chwilę ! ogółem nie miewam .
Wszyscy wiedzieli, że się staramy, a teraz tak boję się powiedzieć cokolwiek komukolwiek o ciąży. W pierwszej ciąży już po pozytywnym teście wszyscy wiedzieli;p

reklama
Witam dziewczyny. Tak nieśmiało mogę dołączyć... Starania trwały od 2 lat i nic. Wielokrotnie roniłam w 6 tyg. szalenie pilnowałam owulacji i symptomów, ale w tym jedynym cyklu opuściłam. Sprzedałam fotelik samochodowy, łóżeczko, leżaczek... aż tu dziś zemdliło mnie po łyku kawy... Jeszcze jeden test się po domu walał, ale nawet już nie chciałam robić sobie nadzieje więc bez większego entuzjazmu zrobiłam. Wryło mnie jak zobaczyłam wynik. Takich wyraźnych kresek nie widziałam od ponad 4 lat!

Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom

1462966130626.jpg

Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1462966130626.jpg
    1462966130626.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 606
Piekne krechy!!! Ogromnie gratuluje!!!

Zauwazylam u siebie cos nowego. Zawsze jestem glodna jak w zegarku, co 3 godziny a teraz mija 5 godzina od sniadania i nadal jakos nie mam specjalnego ochoty jesc.

I spac mi sie chce :/

mnie bolały cycki, teraz już nie,nie powiększyły się, ból podbrzusza tylko czasami, za to mam zgagę co chwilę ! ogółem nie miewam .
Wszyscy wiedzieli, że się staramy, a teraz tak boję się powiedzieć cokolwiek komukolwiek o ciąży. W pierwszej ciąży już po pozytywnym teście wszyscy wiedzieli;p
Mam tak samo, (eta:z mowieniem innym)I wciaz mysle skad to sie bierze.
Moj A. Dzisiaj do mnie rzucil "rozchmurz sie, jestes w ciazy!" I jakoś tak mnie to rozweselilo.
Wydaje mi sie ze te mwgarywne emocje to przez zaskoczenie, przez niedowierzanie we wlasne szczescie. Jutrobedzie tydzien od pierwszego testu I powoli sie oswajam.
Malami, gratuluje!

Mam tak samo, (eta:z mowieniem innym)I wciaz mysle skad to sie bierze.
Moj A. Dzisiaj do mnie rzucil "rozchmurz sie, jestes w ciazy!" I jakoś tak mnie to rozweselilo.
Wydaje mi sie ze te mwgarywne emocje to przez zaskoczenie, przez niedowierzanie we wlasne szczescie. Jutrobedzie tydzien od pierwszego testu I powoli sie oswajam.
Malami, gratuluje!
haha fajnie takie coś usłyszeć :):) mój synek jakby przeczuwał, bo ostatnio ciągle udaje dzidziusia, a ma 2,2 lata :)
według lekarza miałam już 3 m-ce temu mieć udrożnianie jajowodów, bałam się ogromnie i tak zwlekałam .. a tu bęc! :)

haha fajnie takie coś usłyszeć :):) mój synek jakby przeczuwał, bo ostatnio ciągle udaje dzidziusia, a ma 2,2 lata :)
według lekarza miałam już 3 m-ce temu mieć udrożnianie jajowodów, bałam się ogromnie i tak zwlekałam .. a tu bęc! :)
Moja cora też chyba prxeczuwa, ale ona ma 9 lat, pewnie na dniach jej powiemy.
Ja mam długie cykle I bylo podejrzenie ze bezowulacyjne... A tu o. Nawet ginka sie zdziwila.

reklama
Witam, 2 dni temu test ropiony i pozytywny :) 2 wyraźne kreski :) okres 2 dni się spóźnia:p ostatnia miesiączka 13 kwietnia. Mam nadzieję że naprawdę jestem w ciąży;)

Do góry