reklama
Kochana, tak mi przykro. Wiem co czujesz ... trzymaj sie. Sciskam goracawitam kochane. U mnie niestety koniec nadziei. Dostałam dziś okres. Cykl zajebiscie mi się rozregulowal - 2 testy pozytywne, okres "spóźniony" o 12 dni, połowę cyklu. Jak dojdę do siebie i wszystko mi się ureguluje to wracamy do staranek. Na styczeń jednak nie ma szans, może się uda na marzec... Trzymam kciuki za Was kochane i za Wasze fasolki. Buziaczki!!! :*
malami25
Fanka BB :)
Współczuję [emoji26]witam kochane. U mnie niestety koniec nadziei. Dostałam dziś okres. Cykl zajebiscie mi się rozregulowal - 2 testy pozytywne, okres "spóźniony" o 12 dni, połowę cyklu. Jak dojdę do siebie i wszystko mi się ureguluje to wracamy do staranek. Na styczeń jednak nie ma szans, może się uda na marzec... Trzymam kciuki za Was kochane i za Wasze fasolki. Buziaczki!!! :*
Przechodziłam przez to kilka razy, więc rozumiem co czujesz. nazywa się to wczesne samoistnie poronienie. Przyczyn może być wiele, ale nie mamy na to wpływu. Coś musiało być bardzo nie tak, skoro natura nie dała szansy. Bardzo mi przykro. Trzymaj się.!
Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj sie kochana i odpoczywaj ! Napewno wszytko bedzie dobrzeParaplu oby nie, w styczniu poroniłam i troche inaczej to wyglądało. Poczekam do wieczora, zobaczymy co z tego bedzie.
cayra1984
cayra o kurcze, bardzo mi przykro Tyko czemu test wyszedł pozytywnie? I to dwa razy? Zaczynam sama wątpic u siebie, Czekam na ynik bety, chyba to jednak jest wiarygodne źródło w pierwszych tygodniach.
Trzymaj się Kochana i życzę szybkiego powrotu do "normalnego" cyklu oraz owocnego starania
Daj znać jak już cos zaskoczy
kochana też jestem w szoku.... i to dwa testy różnej firmy i robione z przerwą dwudniową.... nie wiem...
Paraplu
Paraplu oby nie, w styczniu poroniłam i troche inaczej to wyglądało. Poczekam do wieczora, zobaczymy co z tego bedzie.
Kochana to bylo do cayra :*
U Ciebie plamienie jest tylko, wierze, ze to nic powaznego
cayra ja tak miałam w styczniu, trzy testy pozytywne a po 10dniach od planowego @ zaczęłam krwawić. Okazało się, że miałam poronienie samostne, które bardzo często wystepuje w okolicach okresu i mylone jest z miesiączką. Po około 2 tyg zrób bete lub test, jesli bedzie pozytywny zrób nastepny da dni póżniej. Jeśli nadal pozytywny idż na usg bo może nie do końca sie wszystko wyczyściło.
Paraplu ok, panikuje po prostu
Paraplu ok, panikuje po prostu
malami25
Kciukasy trzymam &&& ja też betę dziś robiłam. Mam dziwne przeczucie, że znowu będzie kiepska... Oby do wieczora...Czekam na zrobienie bety. 3majcie kciuki
Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama