reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Madziulka nie martw się na zapas... Objawy ciąży są naprawdę różne...jedne mają wszystkie możliwe objawy a drugie żadnych... Głowa do góry i czekamy razem z tobą na wizytę i gina.
A kolejna sprawa to każda ciąża u jednej kobiety jest inna... Właśnie się o tym przekonuję... W pierwszej ciąży która porobiłam w 13 tyg prawie żadnych objawów oprócz zaparc.. W drugiej to samo... A teraz zaparc narazie nie ma...ale za to występują mdłości... I brak apetytu na niektóre potrawy...

reklama
Hejka, ja dziś w smutnym nastroju a to dlatego, że od rana brzuch boli, krew leci, rozwolnienie czyli wszystko jak przy okresie :sad::sad: Progesteron dziś 3 dzień, nie poszłam do pracy, wzięłam dwa dni wolnego i leżę plackiem. Może coś pomoże. Czemu nie może być tak łatwo ja przy dwóch pierwszych???:(

Na wieczor albo I na ranek, moja wlasna zlota mysl dzisiaj po ktorej Odpuscilam zamartwianie.
Nie mam wplywu co sie wewnatrz dzieje, moge tylko wierzyć że jest dobrze. Martwiemie sie o zle rzeczy które moga a nie musza sie stac, nie przygotuje mnie na nie ani nie sprawi ze beda mniej bolesne.
Zamiast sie martwic lepiej cieszyć sie każdym kolejnym dniem.
dzięki ! Niby to takie oczywiste, ale fajnie, że 'powiedziałaś' to na głos ! ;))) jestem tydzień od pokazania się dwóch kresek a wykończona psychicznie jak po 9 m-cach - a boli, a nie boli, a czuje, a nie czuję ! koniec z tym :)

Hejka, ja dziś w smutnym nastroju a to dlatego, że od rana brzuch boli, krew leci, rozwolnienie czyli wszystko jak przy okresie :sad::sad: Progesteron dziś 3 dzień, nie poszłam do pracy, wzięłam dwa dni wolnego i leżę plackiem. Może coś pomoże. Czemu nie może być tak łatwo ja przy dwóch pierwszych???:(
a do gina może ci się uda dzisiaj ?
trzymaj się mocno,tulę :)))

Czesc dziewczyny,

Wczoraj znalazlam wasze forum, i tak sobie was obserwuje. Chcialam wam zyczyc bardzo spokojnej ciazy!!! Ciesze sie razem z Wami.Ja mam nadzieje do Was niedlugo dolaczye, chociaz wczoraj robilam test niestety byl negatywny, ale byc moze za wczesnie go zrobilam. W niedziele bede powtarzac i mam nadzieje ze zobacze dwie piekne kreski ;)... juz sie doczekac nie moge.

Trzymajcie sie cieplutko

reklama
Do góry