reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
No to i ja się zgłaszam. Termin wychodzi na 17 stycznia.
Według kalendarzyka termin @ mam na jutro, jednak już wczoraj zrobiłam test. Druga kreska była praktycznie niewidoczna. Był tylko taki "cień cienia". Po południu zrobiłam kolejny z innej firmy, kreska była już widoczna bez specjalnego przyglądania się. Dzisiaj rano test powtórzyłam i kreska jest coraz mocniejsza. Dzisiaj mam 13 dpo.

Wyskoczyła mi reklama "JODAVIT Zmniejsza ryzyko poronienia Korzystnie wpływa na prawidłowy przebieg ciąży." ja łykam kwas foliowy i aspargin i redblocker zaczęlam niedawno bo mam dużo popękanych naczynek ,ae o takim specyfiku nie słyszałam,pic na wodę czy warto się zaopatrzyć ?

A to dziwna sprawa... Beta wyszła <0.1.. Takze cien cienia mnie oszukał. Ech. No cóż, póki nie ma @ to jeszcze jest nadzieja :)

witam ponownie. Czy Wy też macie takie bóle w podbrzuszu? Ja mam takie ukłucia jakby, średnio przyjemne... w pierwszej ciąż poza mdłościami nic mnie nie bolało... Dzisiaj jeszcze doszło plamienie... Boję się, że coś może być nie tak, a lekarz dopiero we wtorek :(

reklama
Do góry