reklama
Klodzia96
Początkująca w BB
Bertha bratki ogromne i czekam z niecierpliwością na wyniki bety
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
joanna84-84
Fanka BB :)
No to i ja się zgłaszam. Termin wychodzi na 17 stycznia.
Według kalendarzyka termin @ mam na jutro, jednak już wczoraj zrobiłam test. Druga kreska była praktycznie niewidoczna. Był tylko taki "cień cienia". Po południu zrobiłam kolejny z innej firmy, kreska była już widoczna bez specjalnego przyglądania się. Dzisiaj rano test powtórzyłam i kreska jest coraz mocniejsza. Dzisiaj mam 13 dpo.
Według kalendarzyka termin @ mam na jutro, jednak już wczoraj zrobiłam test. Druga kreska była praktycznie niewidoczna. Był tylko taki "cień cienia". Po południu zrobiłam kolejny z innej firmy, kreska była już widoczna bez specjalnego przyglądania się. Dzisiaj rano test powtórzyłam i kreska jest coraz mocniejsza. Dzisiaj mam 13 dpo.
ankamaz
ankamaz
Wyskoczyła mi reklama "JODAVIT ➡ Zmniejsza ryzyko poronienia ➡ Korzystnie wpływa na prawidłowy przebieg ciąży." ja łykam kwas foliowy i aspargin i redblocker zaczęlam niedawno bo mam dużo popękanych naczynek ,ae o takim specyfiku nie słyszałam,pic na wodę czy warto się zaopatrzyć ?
joanna84-84
ankamaz nie mam pojęcia co to za specyfik. Nigdy nie słyszałam o czymś takim. Ja łykam póki co kwas foliowy, chcę jeszcze kupić magnez.
cayra1984
witam ponownie. Czy Wy też macie takie bóle w podbrzuszu? Ja mam takie ukłucia jakby, średnio przyjemne... w pierwszej ciąż poza mdłościami nic mnie nie bolało... Dzisiaj jeszcze doszło plamienie... Boję się, że coś może być nie tak, a lekarz dopiero we wtorek
reklama