reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

witam ponownie. Czy Wy też macie takie bóle w podbrzuszu? Ja mam takie ukłucia jakby, średnio przyjemne... w pierwszej ciąż poza mdłościami nic mnie nie bolało... Dzisiaj jeszcze doszło plamienie... Boję się, że coś może być nie tak, a lekarz dopiero we wtorek :(
Też mam takie bóle jak w trakcie miesiączki ale podobno to normalnie. U mnie nic po za sennoscianie wystepuje ;) nie mam mdłości ani większego apetytu a.lekarz dopiero w czwartek.Daj znać kochana we wtorek jak tam ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też mam takie bóle jak w trakcie miesiączki ale podobno to normalnie. U mnie nic po za sennoscianie wystepuje ;) nie mam mdłości ani większego apetytu a.lekarz dopiero w czwartek.Daj znać kochana we wtorek jak tam ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję kochana. Ja juz się naczytalam o ciąży pozamacicznej.... Dam znać

Witam przyszłe mamusie! z przyjemnością dołączam do grupy. 3 testy potwierdzone 2 kreskami. Wizyta u lekarza 19 maja dopiero. To mój drugi dzidziuś i mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku bo w pierwszej ciąży było ciężko...pozdrawiam wszystkie mamusie i mam nadzieję że będzie nas coraz więcej

bertha kochana nadzieja zawsze jest także może jeszcze bedzie na TAK:tak:
joanna witam i gratuluję!! To Twoje trzecie dziecko jak i moje a jeśli nick świadczy o Twoim imieniu to i moja imienniczka jesteś:rofl2::rofl:
cayra ja tak miałam w styczniu ból i plamienie, niestety nie skończyło się dobrze, Także może do szpitala jak sie nasili plamienie co?
asiz witaj w naszym gronie i gratki :-) :)

Ja wróciłam do domu ledwo żywa, od rana latałam po sklepach, z córką do ortodonty i jeszcze z synem plac zabaw, W domu pranie i obiad a teraz zasłuzony dpoczynek...:sorry:

joanna a 84 w nicku to rocznik Twój? Ja jestem z 1978r. _ stara dupcia ze mnie jak na kolejne dziecko mówia niektórzy:errr::errr:

reklama
Na to wychodzi, że Asie z brzuszkami sie szykują , hahahha:wink::wink:
aniay ja nie wiem gdzie i jak sie to pisze, mozesz to zrobić w naszym imieniu???

Do góry