reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej dziewczyny :-) :)
Witam bardzo serdecznie Wszystkie stycznióweczki i czekam na więcej :rofl:
Nie sadziłam, że bedzie jakis juz odzew a tu niespodzianka !!!
Ja testowałam 3/05 , 15 dni po owulce i zobaczyłam drugą kreskę. Słaba była ale JEST!!! :biggrin2:
Wg kalkulatora ciąży termin mam na 08/01/2017:happy2::happy2::happy2:
Paraplu
trzymam kciuki za Ciebie i oby wynik był pozytywny:tak:
bertha i jak wynik???
aniay kiedy testujesz? w jakim wątku jesteś na OvuFriends? Tez tam mam konto:yes:
cayra gratuluję!!! Super, że dołączyłaś:cool2:

Hej dziewczyny :-) :)
Witam bardzo serdecznie Wszystkie stycznióweczki i czekam na więcej :rofl:
Nie sadziłam, że bedzie jakis juz odzew a tu niespodzianka !!!
Ja testowałam 3/05 , 15 dni po owulce i zobaczyłam drugą kreskę. Słaba była ale JEST!!! :biggrin2:
Wg kalkulatora ciąży termin mam na 08/01/2017:happy2::happy2::happy2:
Paraplu
trzymam kciuki za Ciebie i oby wynik był pozytywny:tak:
bertha i jak wynik???
aniay kiedy testujesz? w jakim wątku jesteś na OvuFriends? Tez tam mam konto:yes:
cayra gratuluję!!! Super, że dołączyłaś:cool2:
Testowalam dzisiaj, 12dpo, ale musze potwierdzic jutro bo kreska slabiutka, mieszkam w UK wiec bety nie mam jak zrobic. na ovufriend na forum sie nie udzielam a termin mialabym na 14.01.2017 (mam corke ktora urodzila sie 19.01.2007 wiec byloby ciekawie) stresuje sie jak niewiem.

aniay ja tez mieszkam w uk. Jestem z Londynu a Ty? Moja córka jest z 26/01/2000 a syn z 17/12/2012 więc ten Maluszek byłby po środku :wink:

U mnie niestety po przedwczorajszym teście z cieniem cienia, wczoraj juz nie było żadnego cienia i beta negatywna... <0.1.. Ale miałam cykl stymulowany clo i kilka pęcherzyków ktore nie wiadomo kiedy pękły, wiec jeszcze nadzieja jest do wtorku, kiedy to przewiduje ostateczny termin @ :)

Dzisiaj cos mnie kłuło w lewym jajniku dosyć mocno, wiec ja jeszcze mam nadzieje :)

A wy jakie miałyście objawy i ile dpo pierwsze?
Robiliście może dzien czy 2 dni wczesniej test i był negatywny ? O powiadajcie:)

bertha nie trać nadzieji, do wtorku jeszcze jest kilka dni więc trzymam kciuki.

Ja zrobiłam pierwszy test w sobotę 30/04 i był negatywny. To było 12 dni po owulacji. Ale czułam sie jakoś inaczej niż normalnie tzn cały czas bolało mnie podbrzusze, wrażliwe sutki (nigdy nie miałam przed okresem), wzmozony apetyt i od kilku dni mam mdłości. Termin @ mam na jutro.

bertha nie trać nadzieji, do wtorku jeszcze jest kilka dni więc trzymam kciuki.

Ja zrobiłam pierwszy test w sobotę 30/04 i był negatywny. To było 12 dni po owulacji. Ale czułam sie jakoś inaczej niż normalnie tzn cały czas bolało mnie podbrzusze, wrażliwe sutki (nigdy nie miałam przed okresem), wzmozony apetyt i od kilku dni mam mdłości. Termin @ mam na jutro.

I powtórkę testu robiłaś kiedy, ze wyszła pozytywna?

12dpo to najcześciej juz chyba sa pozytywne wyniki, nie? Późno zagnieżdżanie miałaś :)

Masz taka długa fazę lutealna, ze 30.04 był 12dpo, a dopiero jutro termin @?

bertha powtórke zrobiłam 3 maja i wyszła blada kreska, kolejny test zrobię 9 maja :cool2:
ja sobie robiłam testy owulacyjne i wyszło, że 17 i 18/04 były pozytywne. Cykle miałam zawsze 28-dniowe ale w styczniu poroniłam 5/6tydz. Po tym krwawiłam kilka tygodni z przerwami 2-3 dniowymi. Miałam okres 29/02 i 3/04 - 34 dni przerwy. Teraz nie wiem jaki długi cykl ale jeśli ten sam to jutro powinna być @.

bertha powtórke zrobiłam 3 maja i wyszła blada kreska, kolejny test zrobię 9 maja :cool2:
ja sobie robiłam testy owulacyjne i wyszło, że 17 i 18/04 były pozytywne. Cykle miałam zawsze 28-dniowe ale w styczniu poroniłam 5/6tydz. Po tym krwawiłam kilka tygodni z przerwami 2-3 dniowymi. Miałam okres 29/02 i 3/04 - 34 dni przerwy. Teraz nie wiem jaki długi cykl ale jeśli ten sam to jutro powinna być @.

Aha :)
Myśle ze w takim razie miałaś owu jakos 19.04, a termin @ po 14 dniach, czyli 3.05 :) a nie weryfikowalas śluzu, kiedy zmienił sie z rozciagliwego na kremowy, albo temperatury nie mierzyłas?

W kazdym badz razie zakładając moja teorie, to jakos 11dpo miałaś jeszcze negatywa a 14dpo - w terminie @ - pozytywa :)

Zakładając wiec ze miałam jednak pózniej owu niz zakładałam, zgodnie ze zmiana temperatury, to jeszcze mam kilka dni nadziei :):)

Wytrzymasz z testem do 9.05??? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry