reklama
Hej dziewczyny
Witam bardzo serdecznie Wszystkie stycznióweczki i czekam na więcej
Nie sadziłam, że bedzie jakis juz odzew a tu niespodzianka !!!
Ja testowałam 3/05 , 15 dni po owulce i zobaczyłam drugą kreskę. Słaba była ale JEST!!!
Wg kalkulatora ciąży termin mam na 08/01/2017
Paraplu trzymam kciuki za Ciebie i oby wynik był pozytywny
bertha i jak wynik???
aniay kiedy testujesz? w jakim wątku jesteś na OvuFriends? Tez tam mam konto
cayra gratuluję!!! Super, że dołączyłaś
Ja testowałam 3/05 , 15 dni po owulce i zobaczyłam drugą kreskę. Słaba była ale JEST!!!
bertha i jak wynik???
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Testowalam dzisiaj, 12dpo, ale musze potwierdzic jutro bo kreska slabiutka, mieszkam w UK wiec bety nie mam jak zrobic. na ovufriend na forum sie nie udzielam a termin mialabym na 14.01.2017 (mam corke ktora urodzila sie 19.01.2007 wiec byloby ciekawie) stresuje sie jak niewiem.Hej dziewczyny
bertha i jak wynik???
bertha
Fanka BB :)
U mnie niestety po przedwczorajszym teście z cieniem cienia, wczoraj juz nie było żadnego cienia i beta negatywna... <0.1.. Ale miałam cykl stymulowany clo i kilka pęcherzyków ktore nie wiadomo kiedy pękły, wiec jeszcze nadzieja jest do wtorku, kiedy to przewiduje ostateczny termin @
Dzisiaj cos mnie kłuło w lewym jajniku dosyć mocno, wiec ja jeszcze mam nadzieje
A wy jakie miałyście objawy i ile dpo pierwsze?
Robiliście może dzien czy 2 dni wczesniej test i był negatywny ? O powiadajcie
Dzisiaj cos mnie kłuło w lewym jajniku dosyć mocno, wiec ja jeszcze mam nadzieje
A wy jakie miałyście objawy i ile dpo pierwsze?
Robiliście może dzien czy 2 dni wczesniej test i był negatywny ? O powiadajcie
bertha nie trać nadzieji, do wtorku jeszcze jest kilka dni więc trzymam kciuki.
Ja zrobiłam pierwszy test w sobotę 30/04 i był negatywny. To było 12 dni po owulacji. Ale czułam sie jakoś inaczej niż normalnie tzn cały czas bolało mnie podbrzusze, wrażliwe sutki (nigdy nie miałam przed okresem), wzmozony apetyt i od kilku dni mam mdłości. Termin @ mam na jutro.
Ja zrobiłam pierwszy test w sobotę 30/04 i był negatywny. To było 12 dni po owulacji. Ale czułam sie jakoś inaczej niż normalnie tzn cały czas bolało mnie podbrzusze, wrażliwe sutki (nigdy nie miałam przed okresem), wzmozony apetyt i od kilku dni mam mdłości. Termin @ mam na jutro.
bertha
bertha nie trać nadzieji, do wtorku jeszcze jest kilka dni więc trzymam kciuki.
I powtórkę testu robiłaś kiedy, ze wyszła pozytywna?
12dpo to najcześciej juz chyba sa pozytywne wyniki, nie? Późno zagnieżdżanie miałaś
Masz taka długa fazę lutealna, ze 30.04 był 12dpo, a dopiero jutro termin @?
bertha powtórke zrobiłam 3 maja i wyszła blada kreska, kolejny test zrobię 9 maja
ja sobie robiłam testy owulacyjne i wyszło, że 17 i 18/04 były pozytywne. Cykle miałam zawsze 28-dniowe ale w styczniu poroniłam 5/6tydz. Po tym krwawiłam kilka tygodni z przerwami 2-3 dniowymi. Miałam okres 29/02 i 3/04 - 34 dni przerwy. Teraz nie wiem jaki długi cykl ale jeśli ten sam to jutro powinna być @.
ja sobie robiłam testy owulacyjne i wyszło, że 17 i 18/04 były pozytywne. Cykle miałam zawsze 28-dniowe ale w styczniu poroniłam 5/6tydz. Po tym krwawiłam kilka tygodni z przerwami 2-3 dniowymi. Miałam okres 29/02 i 3/04 - 34 dni przerwy. Teraz nie wiem jaki długi cykl ale jeśli ten sam to jutro powinna być @.
bertha
bertha powtórke zrobiłam 3 maja i wyszła blada kreska, kolejny test zrobię 9 maja
Aha
Myśle ze w takim razie miałaś owu jakos 19.04, a termin @ po 14 dniach, czyli 3.05 a nie weryfikowalas śluzu, kiedy zmienił sie z rozciagliwego na kremowy, albo temperatury nie mierzyłas?
W kazdym badz razie zakładając moja teorie, to jakos 11dpo miałaś jeszcze negatywa a 14dpo - w terminie @ - pozytywa
Zakładając wiec ze miałam jednak pózniej owu niz zakładałam, zgodnie ze zmiana temperatury, to jeszcze mam kilka dni nadziei
Wytrzymasz z testem do 9.05???
Ostatnia edycja:
reklama