reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Bulkaasia, ja polnocny zachod, nad zatoka Morecambe.aniay ja tez mieszkam w uk. Jestem z Londynu a Ty? Moja córka jest z 26/01/2000 a syn z 17/12/2012 więc ten Maluszek byłby po środku
Z symptomow przed testem to uczucie goraca, pragnienie I megabolesne piersi, do tego kremowy śluz, lekkie mdlosci przez wiecej niz jeden dzień no i zmeczenie przez kilka dni ( co ciekawe chwilowo zmeczenie odpuscilo)
Kreseczka na tescie dzis lekko ciemniejsza.
Test zrobilam 12dpo wczoraj bo mam krotka faze lutealna I dzisiaj jeszcze sie upewnic.
No I mierze temperature ktora zamiast spasc na okres to podskoczyla do najwyzszego poziomu.
Moj A. Przyniosl mi wczoraj bukiet kwiatow. Poprawil mi nastroj na cały dzisiejszy dzień.
aniay
Mi tempka spadla troszke na dzień przed spodziewana miesiaczka I wrocila nastepnego dnia.aniay ja trochę sie martwie bo mi dzis temka spadła do 36,8 i nie mam wcale mlecznego śluzu
Piekny gest od ukochanego
Jaki masz śluz? I czy sprawdzasz papierem na zewnatrz czy palcami wewnatrz?
justjestem
Moderatorka
Aniay powinnaś miec biały śluz nie kremy, oby infekcja nie przyplątała Ci się :/
aniay
Nie ma brzydkiego zapachu a kremowy w konsystencji nie klorze.Aniay powinnaś miec biały śluz nie kremy, oby infekcja nie przyplątała Ci się :/
No to taki jak moj ^____^Sprawdziłam teraz palcem i jest biały i lepki, to ok??
ankamaz
Fanka BB :)
Hej, mi wczoraj pokazały się 2 kreski, ale trudno w to uwierzyć po 8 cyklach (wiem,że dla niektórych to dopiero 8 , dla mnie to był koszmar..) tym bardziej, że ja oprócz czasem pobolewanie podbrzusza nie mam żadnych objawów, nie mam śluzu , wręcz odwrotnie,może jeszcze czasem piersi wrażliwsze ..
reklama
aniay
Trzymam kciuki, ankamaz, I przesylam pozytywne fluidkiHej, mi wczoraj pokazały się 2 kreski, ale trudno w to uwierzyć po 8 cyklach (wiem,że dla niektórych to dopiero 8 , dla mnie to był koszmar..) tym bardziej, że ja oprócz czasem pobolewanie podbrzusza nie mam żadnych objawów, nie mam śluzu , wręcz odwrotnie,może jeszcze czasem piersi wrażliwsze ..