reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ankamaz mnie ratuje owsianka która dzis zwymiotowałam wiec nie wiem jak bede dalej sobie radziła [emoji58]

Natalijka super wieści !

Kruczyca witaj i gratulacje :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny. ;) lekarz sam się dziwił że taki duży i pytał czy ktoś w rodzinie wysoki jest, a u nas wszyscy niscy.hehe.

ja przed ciążą miałam często zaparcia i mi osobiście pomagała herbata miętowa ale taka naturalna z liści. Nie wiem jak podziała w ciąży, ale może spróbujcie?

Kruczyca ja na temat nospy słyszałam rożne opinie tutaj gdzie mieszkam w UK nie zalecają, tez zmagam sie z bilami krzyża od około 4tc takze rozumiem Twoj ból

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mi na mdlosci pomagaja tabletki Prevomit specjalne tabl dla kobiet w ciazy na mdlosci i nudnosci...

Oliwka gratulacje! Wiem, że to wielkie uff jak się zobaczy upragniony zarodek z serduchem :-)
Jeśli chodzi o wzdecia czy zaparcia. To naprawdę przekonałam się że dużo zależy od diety. Ja dopiero drugi dzień stosuje dietę dla kobiet w ciąży z cukrzyca i naprawdę czuję lżej na brzuchu. I w poprzedniej ciąży też zmagalam się z zapraciami i jak zaczęłam trochę inaczej jeść a przede wszystkim unikałam wzdymajacych potraw to odrazu była poprawa...

reklama
Hej dziewczyny,
ja dziś leniwie spędzam dzień,wyszłam wcześniej z pracy.jak siedzę to mi tak brzuch rozpiera ze masakra.
Na wzdęcia to jedynie płynna dieta,zupy lekkie najlepiej i masowac brzuch.nie wiem co moglabys w ciąży za lek,może jakieś ziołowe w aptece Ci doradza.Są czopki glicerynowe może to by pomogło.

Do góry