reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Czesc Dziewczyny serce bije ❤❤❤ chyba wreszcie uwierzylam , ze jestem w ciazyale i tak jest to dosc abstrakcyjne uczucie

Ja w pierwszej ciazy z uwagi na to, ze brat rodzony mojej mamy ma zespół downa robili mi na nfz kariotyp, czyli pobierali krem i obliczali chromosomy. Na Sobieskiego w Wawie, a pozniej bez wzgledu na wynik badania jechalam na usg i Amniopunkcje ( pobierali plyn owodniowy przez brzuch) do Orlowskiego na czerniakowskiej. Potem musialam sie bardzo oszczedzac, bo wzrasta ryzyko poronienia. Mialam 26lat.

reklama
Czesc Dziewczyny serce bije [emoji173][emoji173][emoji173] chyba wreszcie uwierzylam , ze jestem w ciazyale i tak jest to dosc abstrakcyjne uczucie

Ja w pierwszej ciazy z uwagi na to, ze brat rodzony mojej mamy ma zespół downa robili mi na nfz kariotyp, czyli pobierali krem i obliczali chromosomy. Na Sobieskiego w Wawie, a pozniej bez wzgledu na wynik badania jechalam na usg i Amniopunkcje ( pobierali plyn owodniowy przez brzuch) do Orlowskiego na czerniakowskiej. Potem musialam sie bardzo oszczedzac, bo wzrasta ryzyko poronienia. Mialam 26lat.
Super wiadomość [emoji4]
Który masz tydzień ciąży?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Olivka85 super nowina :)

KolorowaMama ja tez od samego rana dzisiaj tak mam.. a najgorzej że musiałam porobić badania krew mocz itd.. jeszcze gorzej sie czułam bo rano nie mogłam nic zjeść i jeszcze bardziej mnie mdliło z głodu chyba .. ale teraz jestem w pracy i trzeba udawać że wszystko okey jest. :)

Magdziocha witaj i gratuluje [emoji5][emoji5][emoji5]

Paraplu mnie umila baba z recepcji wiec nie miałam okazji [emoji6] zobaczymy jaka będzie w czerwcu.

W ogóle zastanawiam sie jak ja die wrobie z badaniami bo 21.06 mam położna a dzien pozniej lecimy do Polski, i nie wiem na jak długo bo musze pozałatwiać wszystkie papiery po zawarciu małżeństwa [emoji15]zastanawiam sie czy jak nie dostanę nowego dowodu to wrócę na ten ze starym nazwiskiem i ewentualnie upowarznie kogos z rodziny do odebrania ? Wie któraś z was jak to wyglada ?

Plecy dalej nie dają mi zyc [emoji58]

Buziam Was i cudownego dnia życzę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co pamietam to nikt nie wyda dowodu i paszportu obcej osobie nawet jesli ma upowaznienie.

Tak na szybko
@kolorowaMama dowodu nikt nie wyda innej osobie a paszport mozesz wyrobic sobie w ambasadzie w Londynie. Albo w polsce mozesz zrobic notarialne upowaznienie dla kogos zeby ywoj paszport odebral.

Tak na szybko
@kolorowaMama dowodu nikt nie wyda innej osobie a paszport mozesz wyrobic sobie w ambasadzie w Londynie. Albo w polsce mozesz zrobic notarialne upowaznienie dla kogos zeby ywoj paszport odebral.

Na notarialne by wydali?

Kolorowa jesli na notarialne upowaznienie by wydali to wystarczy umowic sie do notariusza i takie upowaznienie napisac. Oczywiscie to kosztuje :p cala wizyta trwa gora pol godzinki jesli chcesz upozeanic tylko do jednej rzeczy.

reklama
Do góry