reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Czesc Dziewczyny serce bije ❤❤❤ chyba wreszcie uwierzylam , ze jestem w ciazyale i tak jest to dosc abstrakcyjne uczucie

Ja w pierwszej ciazy z uwagi na to, ze brat rodzony mojej mamy ma zespół downa robili mi na nfz kariotyp, czyli pobierali krem i obliczali chromosomy. Na Sobieskiego w Wawie, a pozniej bez wzgledu na wynik badania jechalam na usg i Amniopunkcje ( pobierali plyn owodniowy przez brzuch) do Orlowskiego na czerniakowskiej. Potem musialam sie bardzo oszczedzac, bo wzrasta ryzyko poronienia. Mialam 26lat.

reklama
Czesc Dziewczyny serce bije [emoji173][emoji173][emoji173] chyba wreszcie uwierzylam , ze jestem w ciazyale i tak jest to dosc abstrakcyjne uczucie

Ja w pierwszej ciazy z uwagi na to, ze brat rodzony mojej mamy ma zespół downa robili mi na nfz kariotyp, czyli pobierali krem i obliczali chromosomy. Na Sobieskiego w Wawie, a pozniej bez wzgledu na wynik badania jechalam na usg i Amniopunkcje ( pobierali plyn owodniowy przez brzuch) do Orlowskiego na czerniakowskiej. Potem musialam sie bardzo oszczedzac, bo wzrasta ryzyko poronienia. Mialam 26lat.
Super wiadomość [emoji4]
Który masz tydzień ciąży?

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Olivka85 super nowina :)

KolorowaMama ja tez od samego rana dzisiaj tak mam.. a najgorzej że musiałam porobić badania krew mocz itd.. jeszcze gorzej sie czułam bo rano nie mogłam nic zjeść i jeszcze bardziej mnie mdliło z głodu chyba .. ale teraz jestem w pracy i trzeba udawać że wszystko okey jest. :)

Magdziocha witaj i gratuluje [emoji5][emoji5][emoji5]

Paraplu mnie umila baba z recepcji wiec nie miałam okazji [emoji6] zobaczymy jaka będzie w czerwcu.

W ogóle zastanawiam sie jak ja die wrobie z badaniami bo 21.06 mam położna a dzien pozniej lecimy do Polski, i nie wiem na jak długo bo musze pozałatwiać wszystkie papiery po zawarciu małżeństwa [emoji15]zastanawiam sie czy jak nie dostanę nowego dowodu to wrócę na ten ze starym nazwiskiem i ewentualnie upowarznie kogos z rodziny do odebrania ? Wie któraś z was jak to wyglada ?

Plecy dalej nie dają mi zyc [emoji58]

Buziam Was i cudownego dnia życzę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co pamietam to nikt nie wyda dowodu i paszportu obcej osobie nawet jesli ma upowaznienie.

Tak na szybko
@kolorowaMama dowodu nikt nie wyda innej osobie a paszport mozesz wyrobic sobie w ambasadzie w Londynie. Albo w polsce mozesz zrobic notarialne upowaznienie dla kogos zeby ywoj paszport odebral.

Tak na szybko
@kolorowaMama dowodu nikt nie wyda innej osobie a paszport mozesz wyrobic sobie w ambasadzie w Londynie. Albo w polsce mozesz zrobic notarialne upowaznienie dla kogos zeby ywoj paszport odebral.

Na notarialne by wydali?

Kolorowa jesli na notarialne upowaznienie by wydali to wystarczy umowic sie do notariusza i takie upowaznienie napisac. Oczywiscie to kosztuje :p cala wizyta trwa gora pol godzinki jesli chcesz upozeanic tylko do jednej rzeczy.

reklama
Do góry