Witam po weekendzie!
Kolorowa trzymamy kciuki, jutro bedą dobre wieści!
Marlena ale współczuje weekendu. Z jednej strony ex Twojego i to mieszkanko .. Ale głowa do góry! Teraz jestes w ciąży i czekasz na dzidzie wiec olej tę na babę i skup się na sobie. Co do mieszkanka, to będziecie szukać teraz cos nowego ?
Ankamaz po prostu skandal z tym UP, nie miałam pojęcia ze to taki chory system.. Rozumiem jak ktoś miga się od wizyt, pracuje na czarno a pobiera z UP same profity ale ty jestes w ciąży! Zaświadczenie lekarskie powinno im wystarczyć. Ja bym tak tego nie zostawiła, to znaczy nie chodzi o jakies afery czy cos ale o dowiedzenie się czy faktycznie pomimo zagrożonej ciąży musisz stawiać się na podpisy. Moze napisz oficjalne pismo do UP, bo to zdanie tylko jednej pracownicy. Twoja sytuacja nie jest taka całkiem standardowa, a moze ona nawet nie wie, ze mozna u Ciebie odstąpić od pewnych zasad..
Ja wczoraj miałam mega zły dzień. Od rana maluszek sie nie odzywał, wiec wiedziałam ze pewnie się przełożył inaczej. Po południu miałam mega bóle. Pewnie jak HappyBaby.. Ciągnęła macica, wiązadła, jakby jajniki bolało, kłuło znowu w szyjce.. I juz wiedziałam ze to "nowe" ułożenie mojego maluszka. Żadnych ruchów oczywiście nie czułam, tylko ból i kłucia wszędzie. Echh niefajnie. Jak kładłam sie koło północy, to dzidzia imprezkę w brzuszku sobie zrobiła. Z pół godziny wygibasów, mam nadzieję ze przy okazji nieco inaczej się ułożył.
LoLaa super ze masz szyjkę pod kontrolą lekarza i juz za tydzień znowu kontrola. Niestety niektórzy dowiadują sie duzo za późno.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom