reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzień dobry :* ja jak zwykle na nogach od 7. W nocy też słabo sypiam ale na szczęście w dzień mogę odespać z synkiem :D mi też póki co brzuch nie przeszkadza ale pamiętam te akrobacje pod koniec poerwszej ciąży żeby założyć np buty :p

reklama
ja juz od 8 obudzona buziakiem przez synka, zjedlismy nalesniki w lozku, wypilam kawe, za chwile wybieramy sie do parku

mnie tez brzuszek juz powoli przeszkadza jak musze zapiac buty. na stojaco ciezko, wiec najczesciej siadam zeby bylo wygodniej ; )

Hej dziewczyny,

Julia współczuje tego całego pobytu w szpitalu, bólu i nerwów. Ale juz tyle za Toba, musi byc tylko lepiej! Lekarze zrobili to, co najwłaściwsze w tej sytuacji; dołóż trochę odpoczynku i wszystko bedzie pięknie [emoji4]

Shariotka a czemu musisz brać antybiotyki na upławy?

Ja tez do roboty, bo my wciąż jeszcze mamy nierozpakowane rzeczy po przeprowadzce. Miłego weekendu! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie spie od 5tej. Moj maz zamias przyjechac do nas na weekend pojechal do swoich rodzicow...
Jestem rozzalona i zla. Myslalam, ze skoro rzygam jak kot i leb mi peka bedzie chcial pobyc ze mna.
Tesciowa juz go urabia, zeby szukal kontraktu kolo nich. Mi wczoraj oznajmila, ze ile nie dostanie emerytury to przejdzie i rezygnuje z pracy bo ma dosc swojej pracy. Gdy zapytalam czy starczy im na zycie (moja mama musi pracowac mimo emerytury) to uznala ze zamieszkamy razem i bedzie taniej.I ze powinnam sie z tym liczyc wychodzac za maz za jedynaka.
Tak sie wkur..lam, ze jak mi tylko slowo na ten temat powie to mu papiery rozwodowe pieprzne.
Arrrr

Julia
Jak sie trzymasz?
O widze ze calkiem dobrze :) Uszy do gory inoptymizm przede wszystkim

Witajcie
Julia tak jak dziewczyny piszą będzie dobrze. Nie stresuj sie, dotrzesz do końca.
Ale macie różne temperamenty łóżkowe w ciąży, ja dołączam się do tych z niskim libido A wręcz zerowym.
Pisze mało bo sporo problemów na głowie, mieliśmy zmieniać mieszkanie..., kontrola ZUS, za tydzień 6 urodzinki synka, druga ciąża trudniejsza.
Nic nie kupuje, nic nie planuje, czekam aż się parę spraw wyjaśni.
Mnie też brzuch polewa, kluje ale nie panikuje póki nic poważniejszego się nie dzieje. Brzuch przeszkadza w codziennych czynnościach.
Pora się zwlec z łóżka, piękna pogoda.
Miłej soboty życzę.:-)

Ja brzucha nie czuje. W sensie jakos mi nie przeszkadza. Chyba nawet nie jest jakis duzy. Wchodze w zwykle spodnie, niektore sprzed ciazy mi spadaja z tylka, tylko jak siadam cisna w pasie. Brzuch czasem kluje jak szybko ide, a ja lubie szybko chodzic.
Ostatnie dwa dni i waga 3kg w dol. W piatym miesiacu drugiej ciazy waze tyle co przed pierwsza...

Hej kobietki :)

Ale produkcja z rana :) ja jeszcze z łożku z córka oglądam bajki. Na 13 jadę do kosmetyczki na rzęsy i jakas maseczkę na 18 mamy te urodziny i nie mam pojęcia co ubrać podeśle wam pozniej fotkę i powiecie czy to nie przesada w ciazy bo juz zgłupiałam. Wiecie co najgorsze, ze ona juz od 5ciu lat stara sie o dzidzie bardzo przeżyła moja zajście w ciaze (zreszta jak każde w bliskim otoczeniu) obecnie jest juz na lekach takze nadzieja coraz większa. Ale ja mimo wszystko czuje dyskomfort idąc do niej. Chociaż ona teraz cieszy sie i wciąż mowi, ze ciocia bedzie bawic i zebym sie nie wyprowadzała i nie zabierała jej tej radości.

Dzis zaczynam 20 tydz [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry