reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@Shaer kochana mam nadzieję że Ci się polepszy.

@julia0903 właśnie moi rodzice dzwonili że dziewczyna mojego faceta zauważyła że jej się "wszy z głowy sypią"
Jak wyjeżdżała to było czysto bo sprawdzałam. BA u fryzjera była i było czysto.
Normalnie masakra. Teraz mam nadzieję że będę mogła grzebyczek specjalny przewieźć w samolocie.

reklama
@Shaer daj znac co u ciebie. Martwimy sie tu wszystkie.
Wiecie... ja dzis leze caly dzien na kanapie. Maz zrobil obiade, zjadlam i dalej leze. Wogole energii nie mam. Ostatnie dni to nie robie praktycznie nic. Wy tez macie taki spadek formy?

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

@Shaer daj znac co u ciebie. Martwimy sie tu wszystkie.
Wiecie... ja dzis leze caly dzien na kanapie. Maz zrobil obiade, zjadlam i dalej leze. Wogole energii nie mam. Ostatnie dni to nie robie praktycznie nic. Wy tez macie taki spadek formy?

ja dwa dni temu przespalam cay dzień, wczoraj była deprecha a dzis super humor i energia :) także jak to u ciążówki

Moj synek troche mniej poszkodowany. Babcia go zabiera popoludniami, do poludnia jest tatus. Gory prania czekaja a ja leze.... no czekam na ten przyplyw energii w drugim trymestrze i jakos nie przychodzi

@katem86 ja mam totalny spadek formy, najchętniej ciągle bym spała, chyba nigdy w życiu takiego lenia nie miałam.
@Shaer ja też mam skurcze od ok tygodnia, wczoraj byłam u lekarza i biorę nospę 3 razy dziennie plus magnez, jest mi lepiej jak leżę na boku. Miałam takie skurcze że nawet w nocy mnie budziły.Wyślij kogoś po tą nospę koniecznie.

reklama
ja tez zmeczona jestem, jeszcze gardlo zapchane, do dupy sie czuje, a tez liczylam na przyplyw sil;
i chcialabym juz ruchy poczuc, bo sie martwie

Do góry