Dziewczyny gratuluje wizyt
Same super wiesci[emoji4]
Aniay dzis robilam kontrole mlodej , w sobote mielismy powtorzyc kuracje i dzis okazalo sie ze kolejne sie wylegly:/
A siedzialam z mama pare godzin i sciagalam jej te jajka z wlosow...jednak cos zostalo...:/
Wiec dzis na szybko kolejna kuracja, pranie poscieli...
Mam tak w tylku wymerdane
Za 4 dni zrobie kolejna kuracje..i tak jeszcze... masakra...
A glownego bagazu nie masz?
U nas tez idzie dostac takie grzebyki...ja kiedys kupilam z szamponem na wszy...
Shaer kurde kochana wspolxzuje sytuacji... mam nadzieje ze samo przejdzie ..
Odzywaj sie !
Dzis w labo mialam pobrane 5 fiolek krwi, laborantka sie pytala czy dobrze sie czuje bo mowi tyle krwi upuscilam Pani heh.
Katem a moze tez pogoda? Ja dlugo dlugo mialam spadek formy... choc teraz sie to poprawilo ale sa dni ze niemam na nic sily
Przyjdzie zobaczysz ta energia
Badz cierpliwa i korzystac jesli mozesz wypoczac
Same super wiesci[emoji4]
Aniay dzis robilam kontrole mlodej , w sobote mielismy powtorzyc kuracje i dzis okazalo sie ze kolejne sie wylegly:/
A siedzialam z mama pare godzin i sciagalam jej te jajka z wlosow...jednak cos zostalo...:/
Wiec dzis na szybko kolejna kuracja, pranie poscieli...
Mam tak w tylku wymerdane
Za 4 dni zrobie kolejna kuracje..i tak jeszcze... masakra...
A glownego bagazu nie masz?
U nas tez idzie dostac takie grzebyki...ja kiedys kupilam z szamponem na wszy...
Shaer kurde kochana wspolxzuje sytuacji... mam nadzieje ze samo przejdzie ..
Odzywaj sie !
Dzis w labo mialam pobrane 5 fiolek krwi, laborantka sie pytala czy dobrze sie czuje bo mowi tyle krwi upuscilam Pani heh.
Katem a moze tez pogoda? Ja dlugo dlugo mialam spadek formy... choc teraz sie to poprawilo ale sa dni ze niemam na nic sily
Przyjdzie zobaczysz ta energia
Badz cierpliwa i korzystac jesli mozesz wypoczac